fredag, februari 26, 2010

700

Ja då var jag uppe i inlägg nr 700, det ska vi fira:) Med vad då? Jo kanske att jag är vaken fortfarande kl 22.30;-) Milo krånglade lite ikväll så jag fick gå och somna honom och det tog en stund.
Milo är bättre men har fått en kass mage som vi hoppas på att ska bli bättre. Han har inte gjort något sedan i eftermiddags så det han nog bara varit en släng av någon bakterie.

Jörgen och Milo har haft sin sista pappa/barn dag ihop, nu blir det dagis fem dagar i veckan framöver. När jag kom hem så gjorde vi vid oss och körde till apoteket för Jörgen skulle ha fler nikotinsnuspåsar. Han är superduktig och har varit helt rökfri i flera dagar nu, en cigarett sedan 8 dagar tillbaka. Han mår jättebra och har t o m slutat inhalera Bricanyl på kvällen, det ni säjer en del om hur rökning kan påverka.
När vi körde vidare så styrde bilen mot mormor och morfar, Milo var överlycklig över att få komma till dem. Härligt att se hans entusiasm och glädje!
Här hemma ikväll så har vi bara ätit sen middag och sett på Let's dance, lagom fredag.

3 kommentarer:

A-K sa...

Vad duktig Jörgen är! Heja heja!
Hoppas att Milo håller sig frisk nu.
Jag blogger har strulat mycket nu det senaste! Ska vi köra EFIT imorgon?

KRAM

Helen sa...

Bra gjort att vara vaken så här sent :D

Trist att Milopågen inte är på topp. Dålig mage är inte kul. Leo dumpade efter vårt fredagsmys, massor, och jag fick fullt på mina byxor och tröja. Kvällen till ära rena. Men så är det.

Heja Jörgen, bra gjort. Fortsätt så.
Blir så avis på dig som har mamma och pappa kvar. Saknar mina väldigt mycket.

Ha en toppenhelg
kram från oss

GILO sa...

Hej vilken stor kille i jeans och stickad tröja. Jag ser du han har mormors godispåse i handen den blev han stolt över.Milo är så duktig som inte har fått smak på godis ännu. Men det är ju mammas förtjänst det är nog värre med godisgrisen pappa. kram mormor