fredag, januari 22, 2010

Vem vinner?


Surar och tycker synd om sej själv
Jo Milo:) Idag har Milo varit pest om man nu får skriva så om sina barn. Jörgen har varit hemma, pappaledig, och Milo vaknade redan när jag gick upp i morse. J försökte lägga sej hos honom men han vart skitsur och ville ha sin maaaamma. Upp med sonen, göra välling, på med Bolibompa och sitta i soffan en stund så han kom på rätt humör igen, då fick pappa sitta med honom! Phuu.
Under dagen har han inte velat vara själv och inte velat sova middag så J fick ut med vagnen en sväng(bra träning). När jag kom hem så fick jag höra att det var lättare att jobba än vara pappaledig;-) Jo vissa dagar ÄR jobbiga. Jag fick känna på resten av dagens Milo-humör som var supergnälligt, inte vilja äta, bara bäras...phuu igen!
Nattningen blev inte heller som vanligt, han ville inte ha välling, inte ligga i sin säng. Han satt och somnade i min famn inne på hans rum och när jag skulle lägga honom i sin säng så blev han som en pilbåge och skitförbannad. Nu pekade han mot dörren och jag GAV UPP, han fick lägga sej i min säng med mej och somnade på 10 minuter. Vad är en bal på slottet om100 år......
Ja det var mycket om Milo det, över till mej. Jag har haft en rolig och intensiv dag på jobb, möte och uppgifter som fyllde dagen utan problem, sådant gillas. Börjar komma tillbaka i det nu. Helen du undrade vad jag gör. Jo jag hyr ut och säljer trailer till dragbilar(lastbilar) Jag gör en hel del annat också men det är så många olika sysslor som jag inte orkar rabbla.

Fick panik när jag kom hem från jobb när maken säjer att det har kommit ett mail om att din Odd Molly klänning var slut! Jag ville ju såååå gärna ha den och tydligen var detta ett plagg som väldigt många ville ha samtidigt. Nu ikväll fick jag iaf nys på en webbsida som hade fått hem och lade in sina under kvällen så jag fick norpat en där direkt dom dök upp, tur! Hoppas nu den kommer därifrån men det verkade som dom hade automatisk lageruppdatering för storleken försvann när jag hade "köpt" den.
har också utnämnt A-K till med mentor för hon har stenkoll på dessa vackra plagg. Tack A-K för att du ställer upp för mej! Tänk om man blir fast i OM-träsket? Jaja råd lär jag väl ha nu när vi jobbar båda och nog kan man väl unna sej något sådan typ varannan månad *visslar försynt*...hör ni hur jag talar till mejsjälv nu  hihi
Kram och mysig fredagskväll!

4 kommentarer:

Anna sa...

Hihi, det verkar som Milo har haft en tvärt emot dag idag. Kanske lite nyttigt för pappa Jörgen att få känna på hur det kan vara, blink, blink. Klart du kan unna dig lite kläder, försöker hålla mig ifrån OM eftersom dom kläderna ligger lite utanför vår budget (nytt jobb eftersökes :)Ha det så kul i Danmark. Kram

A-K sa...

Ja ibland har de små sådana där dagar, och jag tror att vi mammor har lättare att klara av dem än vad papporna har.

Kul att det känns bra på jobbet och att du kommer in i det!

KUL att du fick tag i dressen. Åh, vad jag hatar nätbutiker som inte har uppdaterat lager... grrr. En av anledningarna till att jag inte handlar från den butiken igen!
Jag gillar att du blivit så biten!
KRAMAR

WWmor sa...

Hej!! Det var ett tag sen.. läste att ni åkt på vinterkräksjukan.. blä och blä.. skönt att läsa att ni mår bra igen..! Har aldrig åkt på den tvi tvi, "knackar 3 ggr i köksbordet" och hoppas jag slipper även i framtiden..

Men jag är ju så nyfiken.. har du skrivit om din "hemlighet"? jag kan ha missat den, och undrar därför om du skrivit om det tidigare? hihi.. jaaa, jag är en nyfiken råtta.. hehe!

Trotsiga ungar har jag varje dag.. Båda grabbarna vill både vara stora, och göra ALLT själva, men sen vill de även vara små, och kan INGENTING själva.. puh.. och det är inte helt lätt att hänga med i deras svängar och då blir de såklart arga.. kan säga att nästan en gång om dagen är mina barn gratis.. !! haha!

Vi är nu hemma efter resan, och är super trötta. Jag och barnen sover som aldrig förr.. Wiktor sover tom på dagis, och somnar direkt och sover ganska länge på morgonen. Jag är supertrött vid 17, tiden.. då är ju klockan 23 i Thailand, och då sov vi.. Hoppas att jag har ställt om min inre klocka till nästa vecka.. så jag slipper gå å lägga mig klockan 20 på kvällarna..

Må så gott, ta hand om er!! KRAM

Anonym sa...

Hejsan!=)

Kan det inte vara att hans beteende är för att alla hans vanliga runtiner börjats ändra sig?
Mamma jobbar, pappa hemma, dagis?

Tilda var likadan för ett tag sen.

Tycker verkligen att vi får ta och träffas ngn dag, sp nu när pontus fått sitt körkort =)

Hälsa hela familjen!

Sandra