torsdag, januari 21, 2010

På riktigt

Idag kändes som jag var tillbaka i den "bistra" verkligheten, både positivt och negativt. Positivt att det kändes som man började greppa en del på jobb igen, det har ju legat i dvala i nästan 2 år. Negativt att jag inte för bo kvar i min underbara mammabubbla.
Allt flöt på bra i morse, fick snällt stiga upp 06.15 piip. Milo sov vidare en halvtimma och på den tiden hade jag hunnit med det mesta av mejsjälv. Frukost satt vi inte ner och åt utan jag tog en Herbalife och Milo en välling. Jag tror jag ska köra Hb på morgonen för vi får olika knäckebröd och pålägg/grönsaker serverade 09.30 på jobb.
Milo körde jag hem till mina föräldrar och dom har haft en bra dag hemma och på dagis. Morfar och Milo hade sovit middag ihop, mys! Milo blev glad när jag kom och det är ju bra för mammahjärtat:)

Jag når inte mina snuttekuddar!

Idag har jag kunnat äta lite mer normalt och rumlandet i magen har stillat sej, tack och lov. Att gå till Viktväktarna på lördag blir inte rättvist eftersom jag vet att vågen gått ner men inte pga rätt mat utan pga ingen mat alls. Vi ska på 40-års fest så jag byter ställe att gå på och ska försöka på onsdag istället, någon som går på onsdagar i stan La?

Just nu sitter jag i funderingar om vad jag ska ha på mej imorgon för jag ska kliva in och ta hand om en ny norsk kund vi fått och dom kommer hit imorgon på möte, kliva in och ta hand om menas då med att vara deras kontaktperson vid hyra och andra ärenden. Detta med kläder har ju legat i ide till viss del när man gått hemma, nu måste man se ordentlig ut igen:) Saknar kjolar som är lagom mycket, ja ni vet, inte för fint eller pråligt. Jag får nog ut på jakt snart.

Upptäckte häromdagen att jag tappat en diamant i min vigselring. Jag får lämna in den och få dit en ny, det är bara små stenar så det är ingen förmögenhet men trist ändå.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hej syster!
Skönt att magen börjar komma i ordning igen. Magsjuka är absolut kass att ha. Här har jag en hostande man men det verkar som det börjar lägga sig nu. Han fick faktiskt sova på Emils rum i natt så att jag slapp ligga vaken...

Ja, jag är inte avis på dig som börjat jobba för jag känner mig inte alls redo för sånt än! Eller rättare sagt, hade jag haft ett jobb jag trivdes med hade det kanske känts annorlunda men som det är nu kan jag lika gärna passa på att vara hemma så länge som det bara går. Tänker på dig varje dag när jag går förbi, brukar gå in i parken när vi är ute på vår morgonpromenad och då ser jag ju upp till er.

Nej vi använder nästan inte Manducan alls längre så det blir nog att den åker snart. Den är ju klart bra om man är i affärer typ Ullared men den känns inte lika praktisk när man ska ut och traska i skog och mark eller Prag (sssch hemligt) en massa för hon kan inte sitta och sova i den direkt. Plus att nu går det inte alls att ha den, försöka få ner en unge med overall och sen kränga den utanpå dunjackan = helt omöjligt...

Uj, det blev långt detta... Lite pratsjuk! Hoppas vi kan ses en dag snart fast du jobbar :D

KRAM

A-K sa...

Skönt att det fungerade bra för både dig och Milo idag :)
Här har det varit fullt upp idag... ska ladda upp vår EFIT nu!

KRAM

Unknown sa...

Näää vad tråkigt :( Jag tog strlk 4a och det är jag glad för. Den är helt normal i strlk så jag hade inte kunnat gå ner. Precis som du har jag problem med överarmarna bla. Vilken färg var det du valde? Beställde du från Country-Dreams? För hon skulle ev. få in fler nästa vecka..

Helen sa...

Vad skönt att du är bättre och kunnat jobba. Vad är det du jobbar med?
Kommer ihåg hur klädstressad jag var när jag började igen.Kunde ju inte ha något av de gamla utan fick ge mig ut och nödshoppa lite. Fast dom kjolarna har jag haft jättemycket.

Skrev precis på vår blogg om det här med att gå ner i vikt pga kräkningar. Inte en metod att rekommendera. JAg mår bättre nu oxå men känner mig matt.

Se till att vila upp er i helgen, det ska vi göra.

kram från stockholm