söndag, januari 10, 2010

Tänker på Svante

Min väninnas gosse Svante har åkt på en ilsken kräksjuka, ja hela familjen drabbades och vi tycker så synd om dem men Svante den lille plutten fick nog värsta smällen med två omgångar. Krya på dej Svante så vi kan komma och leka med dej, inte kul att bara vara hemma hela dagarna.

Jag och Milo körde hem till mormor och morfar för jag hade glömt min handväska med både plånbok och telefon hos dem i förrgår, man är lite handikappad utan. Vi började med att gå och lämna lite kläder till Anna och sedan fick vi gå hem och värma oss med kaffe och gotländsk saffranspannkaka med björnbärssylt och grädde:) Saffranspannkakan påminde om ostkaka, ni vet sådan man köper färdig i folieform.
Därefter plundrade vi julgranen fast den var utan godis för sådant äter inte Milo än, han fick en giffel istället.

Nu ikväll har vi gjort sjömansfalu och lugnet har infallit iom en nattad son. Han har inte varit gnällig idag heller så vi ser det som en utvecklingsperiod vi var igenom, Milo är ganska tydlig i sina perioder.

Dags för dagis imorgon igen och jag går in på min sista vecka mammaledigt, den ska vi ta vara på:)
Vi ska ha några foton med imorgon som dom behöver till hans plats i hallen, ett till kläderna och ett på skohyllan och där han har sin handduk på toaletten. Nytt schema har jag också fyllt i så nu är allt det klart.

Milo hittade legospannen i garderoben.

Nästa lördag går jag till Viktväktarna! Speciell anledning: Jag har fått ta fram mina baggyjeans som VAR för stora för 2 månader sedan:(. Jag kommer gå i Lödde och om någon vill hänga på så hojta! Dom har en tid 09.30 och den tycker jag passar mej perfekt.


5 kommentarer:

Malin sa...

Hej!!!

Tack för tröjan jag är JÄTTE nöjd!!!

En fråga hur gör man med foto i bloggen?? alla mina hamnar högst upp jag kan inte lägga dem i inlägget, jag blir tokig ;-)
Anna sa att du var duktig på sånt!!
Kram Malin

Anna sa...

Ja, sista veckan, passa på att njuta! Håller med dig, nu är det dags för att ta tag i vikten igen. Har faktiskt promenerat ikväll igen, lite motit att komma ut men superskönt när man kommer hem. Svante är faktiskt bättre idag, har ätit lite mer och inget kräk eller racerbajs så det får bli dagis imorgon. Pratade med 1177 och dom sa det var vanligt att små barn är lösa i magen länge efter en magsjuka och att magen kan reagera med kräk ifall den får för mycket på en gång. Det tar mycket längre tid för deras små magar att hämta sig. Så det bådar gott inför fredag. Kram

A-K sa...

Njut av den här veckan!

Kram

Helen sa...

Fasar verkligen för om vi får kräksjukan. Det är en mardröm att vara illamående.

Bra jobbat att gå på viktväktarna. Jag har lyckats gå ner 0,5 kg förra veckan, även om nu vågen kan diffa lite. Har varit duktigt med nyttig mat och lite onyttigt.
Inget sött varken lördag eller söndag, inte ens vin.

Vi får peppa varandra. Köpte faktiskt ett par nya jeans, även om jag vill ner i vikt, men jag är så jädra less på de gamla jag köpte när jag var i början av graviditeten och börjat svälla lite. Vill inte se dom!

Lycka till på dagis idag och njut av sista lediga veckan.

kram

Gunilla sa...

Fy för kräksjukan....jag har oxå haft det...låg mellan lördag och söndag. Nu får jag bara hoppas på ett mirakel att inte övriga familjen får det men risken är ju stor.
Kram