måndag, januari 11, 2010

Stolar och pallar

Nu har Milo riktigt fått grepp om hur man tar sej upp till en nivå högre. Med hjälp av sina stolar och badrumspallen så bär han dem dit han vill upp och kolla, smart drag. Dock måste vi nog säkra lite till här. Hur gör ni med lådan där man har bestik, har ni barnspärr? Jörgen är rädd för att han ska ta en gaffel, ramla och skada sej allvarligt. Jag tycker att man ska kunna ha "olåst" och styra upp det som är farligt men visst kan dom ta något ett ögonblick när man inte ser, dom är ju snabba!


Milo sov middag i tre timmar så jag hann få 1½ på mitt öra fast jag skulle nog stått ut med tre jag med.
Bakade russinmuffins innan och sedan klädde vi på oss och gick in till Nettan och Besim och fikade, dom blir så glada när vi kommer in och Milo älskar att gå och greja bland hyllorna med godis, tur att det mest är saker som är leksaker med godis i på nedre hyllan för det förstår han inte. Idag fick han en flöjt som var en klubba, han flöjtar på och anar inte vad som finns inne i den;-)

Nybadad kille som sitter och läser i sina böcker han fick av Lucas i julklapp. Min första boksamling som består av 10 böcker med hårda tjocka blad och varje bok har ett tema, typ färg, form mm. Mycket uppskattade av Milo!

Förkylningen har inte blivit värre som tur är, ett evigt torkande av näsa men ingen feber. Fast jag ska nog inte räkna med en lugn natt. Jörgen börjar jobba efter sin julledighet imorgon så nu får vi sysselsätta oss själv, fast det brukar vi klara ganska bra.

1 kommentar:

A-K sa...

Godmorgon!
Vi har satt lås på alla "farliga" lådor i köket.
Filippa har också kommit på att man kan ta en stol eller pall för att komma upp på högre höjd. Det är ett väldigt passande nu.
Filippa har nya hörntänder på gång så igår var det en riktig gnälldag här hemma då det endast dög att vara i mammas famn.Mysigt... men aningens stressande framåt kvällen då jag ville få lite gjort.
Hoppas det är bättre med henne idag. Hon sover fortfarande med Peter och jag ska starta upp "skolbussen".

Skönt att förkylningen inte har blivit värre!

Ha en fin dag!
KRAMAR