tisdag, januari 12, 2010

Berg och dalbana

Som det är jobbigt inom mej just nu. Ena stunden glad och tycker att det ska bli roligt att jobba, dagisinskolningen går bra och fröknarna säjer att Milo är ett sådant barn som är lätt att ha och göra med och som trivs. Nästa stund är jag ledsen och orolig, kan inte vara ifrån Milo, hur är det på jobb egentligen med alla omändringar mm. Usch det står tårar ögonvrån och ett illamående spökar i mellan åt, jobbigt! Denna veckan ska nog bara förverkas och sedan blir det bättre när jag jobbat en vecka. Måtte dagarna rulla på!

3 kommentarer:

Anonym sa...

hej ,ja jag förstår dig men tyvärr är det tid och pengar som styr vårt liv. Men Mlo kommer säkert att gilla småkompisar och sedan få komma hem i lungn och ro. Du får klippa navelsträngen en gång till på er. Det va förr som qvinnan skulle stå vid spisen och föda barn ,passa upp karln och kanske få veckopeng. Du får säkert en glad Milo och trevliga jobbekompisar och en man som städar om fredagarna.Milo har ju alltid mormor om han vill ha en mysdag. kram

Jost sa...

Oj vad tiden rusar på. Tänk att lillprinsen har börjat på dagis!
Minns själv när Birkir skulle dit första gången. Jobbigt! Men vet du vad! Det var ännu värre den dagen Atli kom och Birkir inte fick vara kvar (som det var på den tiden)
Nu frågar de stup i kvarten på tjejernas dagis om inte Fríða ska börja snart. De tycker flickorna är så lätta, A dagisbarn kallar de dem:)
Men jag suger på den goda karamellen att få vara hemma ett tag till. Men ibland längtar jag faktiskt till gemenskapen på ett jobb. Det finns som sagt för och nackdelar med allt.

A-K sa...

Åhhh, vilken UNDERBAR mamma du har!
Som skriver så fint! Min STOR sorg (läste din mammas kommentar och så började tårarna rinna)... är att Filippa inte har några mor/farföräldrar som har lust/kraft/ork/viljan att finnas där för henne. Det är så ledsamt att jag faktiskt har funderat på att annonsera efter någon extramormor/farmor/morfar/farfar.

Nähä... man kanske skulle se till att få lite sömn :)
Filippa sover fortfarande gott. Vi var iväg och fick dos 2 av vaccineringen idag och jag har hört många som sagt att deras barn blev sämre andra gången. Men än så länge verkar det lugnt!

KRAM