lördag, januari 30, 2010

Ska man eller ska man inte?

Milo ger pappa och Timmie en slängpuss när dom ska ut på promenad.
Denna stolen är med överallt och här kom han på att öppna dörren när Jörgen var i duschen, så lycklig Milo över sitt smarta drag:)
Ny pyjamas från Babyproffsen(Lundemyr 50%) Fick sista slunten på en festis.

Nu står vi i skedet, ny bil eller inte. Vi ska iaf lämna in vår för koll på måndag och se om dom ger oss det dom trodde den var värd, futtiga 30 000 kr. Tänk vad utslängda pengar det är på bilar! Men vi kan ju inte vara utan. Vi får se vad dom säjer, får vi bara 15 000 så hoppar vi nog av tåget och kör denna ett tag till.

När Jörgen provkörde så gick jag och Milo in på Babyproffsen för vi kunde ju inte köra med utan bilstol. Vi behövde nya nappar och hittade den fina Lundemyr pyjamasen, den var ganska stor så den håller ett bra tag.

Pontus kom en sväng på kaffe idag, härligt att se honom för det har vi inte gjort på en hel månad! Han hade också köpt ny bil, en liten sportig Peugeot, fin!

Nu ikväll så har vi ätit apelsinkycklingfilé med klyftpotatis och sedan var det läggdags för Milo. Har kommit in i en ovana att han vill ligga i min säng och jag ska också vara där. Han sover så tätt intill hela natten, allt spökar nog i huvudet och då måste man sova intill mamma.

Imorgon är det två kalas som står på schemat, Lucas 24 år och mamma 66 år:)

2 kommentarer:

A-K sa...

Ja, usch... bilar är ingen bra affär. Fast vad ska man göra när man behöver dem så väl.

Fina kort på Milo, sött att ge slängpussar till pappa och Timmie :)
Filippa brukar slänga pussar till teletubbiesarna när hon ser dem på tvn :)

Kramar

Anonym sa...

Fin pyjamas, vi gillar ju Lundmyr här :D Själv har jag dock haft en Traderaomgång utan dess like nu. Denna vecka har jag ropat in en Esprit-jacka med mössa, ett par röda manchester från Me Too, ett par Lego-hängslebyxor och två par Diesel-jeans till Matilda för 228:- Me like, och nej just nu är köpstoppet upphävt för att göra fynd inför våren hihi.

Usch ja vad vi måste se till att träffas en dag. Alldeles för längesedan.

KRAM