lördag, januari 30, 2010

Nu är det kört;-)

Jag har fått försämrad syn...är det inte då man börjar bli gammal? Iaf när man behöver läsglasögon. Jag var ju på synundersökning igår för mina terminalglasögon inte hjälpte som dom gjort tidigare. Jag behövde både starkare till terminal och sedan hade jag åkt på försämrad syn på nära håll så jag fick ha två glasögon i ett. Ska bli skönt att se ordenligt igen. Jag har märkt av en försämring när jag läser böcker och sitter vid datorn.
Att sedan välja bågar är ju ett svårt val men jag hittade tre olika ganska snabbt och till slut valde jag ett par Calvin Klein bågar som jag passade bra i + att dom var lite större än mina andra med tanke på att man ska ha två synfält i dem. Brunmelerade upptill och genomskinliga nertill, vilket drog ner storleken lite.
Vi ska köra och titta på bil idag, tror det blir en tur till Skurup för dom hade röda hemma. Vi ska bara vänta på att Milo ska sova middag för han vaknade redan 6 i morse, hade bajsat någongång inatt utan att jag har märkt det. Han är ju ff lite dålig i magen och då är det inga rutiner på pruttandet.

Ha en bra lördag alla!

1 kommentar:

A-K sa...

Jättesnygga glasögon!
Vad spännande att titta på ny bil :)
Jag vaknade kl 7.15 idag, hade gärna sovit längre, men Anton hade en kompis som sov över och han skulle bli hämtade kl 8 för att åka och spela handboll.

Vi har inga särskilda planer för dagen. Peter och Felicia ska till ridskolan nu. Tror att det får bli en lugn hemmadag!
Och ska jag få se till att blogga lite på Filippas blogg också, det har varit lite dåligt med det de senaste dagarna.

KRAM