onsdag, januari 20, 2010

Extra inlägg

Vi kör lite bubbel också va? 
Nu mår jag bättre men mår fortfarande illa på ett märkligt sätt, typ gravidillamående där man inte vet om man är hungrig eller ska pjuka. Jag har ont runt/under revbenen och därmed fått besked om att det finns muskler där som fått jobba, dock inte med gymnastiska övningar!

Milo har varit lite hängig av svinvaccinet och vi satt mest i soffan fram till middag, därefter sov vi och sedan mådde sonen bättre. Vi skulle vara på BVC kl 15.30 och bara den turen gjorde mej helt genomsvettig, jag var inte så ok som jag trodde. Men imorgon är det säkert helt ok och jag ska till jobb. Mamma tar Milo och kommer vara med honom på dagis det mesta av dagen, fördelen med att hon jobbat där och rycker ff in då och då.

Ikväll somnade Milo som han skulle i sin säng så förhoppningsvis är vi tillbaka med rätt rutiner igen. Nu hoppas jag vi slipper vattenkopporna som vi utsatts för i två omgånger, kan man ha sådan tur tror ni? Tur att Milo bara är på dagis 3 dagar i veckan för det blir ju inte så många VAB dagar för oss då, lättare att dela upp det på oss båda utan att jobbet ska drabbas för hårt.

Jag har gjort mitt livs första Odd Molly köp! Tro inte det kommer ske ofta men jag lovde mejsjälv att jag skulle få vara fin jag med, gå ner i vikt, snyggt klädd, må bra helt enkelt. Tycker väl inte att jag är ful men bättre kan det ju bli:) och Milo ska inte ha en gammal tant till mamma, nej han ska få vara stolt över sin mams!

Denna skönhet ska bli min och jag hoppas innerligt att den passar mej och sitter snyggt. Tyckte jag var värd den:)

4 kommentarer:

A-K sa...

Du är absolut värd den vackra klänningen/tunikan!
Milo har en UNDERBAR mamma :) Och du är absolut ingen tant!
Men klart att det är viktigt att man känner sig snygg också :)

KRAM

Unknown sa...

Nääämen vad roligt!! ohh är så avis! Men sen är du ju sjukt mycket snyggare än mig i färgen så jag aka blekfisen får nöja mig med pink :D Men vi vill se bilder sen minsann!! :D

Jost sa...

Hej gumman!
Såg att ni åkt på Vinterkräkisen, Stackars dej/er!
Det är ju det värsta av allt man kan få tycker jag. En gång hade vi tre kids som kräktes samtidigt. Då vill man mest bara sova i badkaret.
Hoppas det är den snabbt övergående varianten och att ni nu är friska igen.

Vilken snygg klänning förresten! Den är du verkligen värd!
Jag försöker nu ta tag i mej själv. Efter två hårda introduktionsveckor med LCHF diet så kör jag nu en blandning mellan GI och sådanadär ersättningsmåltider. Fortfarande rör sig inte vågen något nämnvärt men det kommer väl. Ska ut i snön och jaga lite barn idag och kanske bränna lite kalorier. Målet är väl att få bort minst 10 tills sommaren.
Vill också kunna glida in i en sådandär fin sak som du har köpt.

M sa...

Tack söta ni för era fina inlägg! Jag kommer nog bli jättefin och stolt över att ens äga ett OM plagg. För ett år sedan visste jag inte ens vad det var för kläder;-)