fredag, januari 29, 2010

Musik på hög nivå och känn fredagen:)

Smått pilligt lego är spännande

När jag skulle till jobb idag så kände jag igen fredagskänslan, den har legat i dvala ett par år. Man mår bra, fick en glad puss av Milo, ja och maken innan man körde iväg, känner sej snyggt klädd, musiken i bilen till jobb på hög nivå, ja listan kan göras lång och allt detta gör att fredagen oftast känns super när man är tillbaka i arbetslivet.

Milo och Jörgen har varit hemma och sonen har fått tillbaka sitt ljuvliga humör, så glad och nöjd. Han har sovit skapligt bra inatt och somnade snällt igår, över 3 timmars middag ute i vagnen tog han idag.

När jag kom hem från jobb så körde vi ut och shoppade hela familjen, present till Lucas som blir 24 år på söndag, vinterjacka till Jörgen. Jag handlade lite på Joy men ska lämna tillbaka ett par plagg, hann inte prova men dom hade ju 14 d bytesrätt så jag köpte flera plagg med mej. Som vanligt så faller jag för cremefärgade blusar:) men bara en ska stanna. Därefter var det matinköp och sedan hem och fixa entrecote med rostade potatis och grönsaker, ja okej då, en light bearnaise fanns också på bordet:) Gottgott.



1 kommentar:

Anonym sa...

Det va roligt att läsa din lilla kick när du åkte till jobb efter alla dina vånder. Snygga bågar men du ålderstecken ja ,ja, kram