torsdag, januari 28, 2010

Framsteg

Idag har det gått lite bättre på dagis. Lite gladare men behöver tryggheten i sina fröknar, speciellt C verkar det som. Han blev lite ledsen när jag skulle gå i morse men jag hörde att han blev tyst igen innan jag gick ut. Han sov middag ett par timmar innan middagen men så får det ju vara nu i början innan han orkar med allt.
När jag hämtade honom så sken han upp och direkt efter kom överväldigande känslor och han gräthulkade hej vilt och behövde kramas, blev själv lite ledsen men det höll jag inom mej, kan ju inte fälla tårar offentligt.


Milo egna nycklar som är väldigt roliga att utöva på skåpet tvättstugan. Detta var i morse innan vi skulle kl´ä oss och köra iväg.

Nu har jag fått hen min efterlängtadeFonda dress och den är underbar, enkel med snygg spetskant.



7 kommentarer:

Malin sa...

Skönt att det går på rätt håll med Milo.
Så snygg tunikan va, sitter jätte fint på dig!!!
Kram

Gunilla sa...

Jättefin du var i tunikan....OddMolly begär är ett dyrt begär..haha...men dom har många fina grejor. Jag gillar många av deras koftor men de passar dåligt min kassa. Men jag tycker samtidigt där är mycket som bara är FÖR mycket för min stil om du förstår vad jag menar:)...men jag tycker att du passar jättebra i ODDMOLLY stil..kram

Helen sa...

Wow, stiligt. Den var faktiskt riktigt snygg. Speciellt över bysten, lagom urringad.

Skönt att Milo hade en bättre dag idag. Minns när Leo började, han ville ju bäras av fröknarna hela tiden el sitta i deras knä. Det gick över sen.

kram

Anna sa...

Vad fin du är i klänningen/tunikan och stövlarna! Passar dig perfekt. Skönt att Milo haft det lite bättre idag. Själv upptäckte jag en röd prick i rumpan på Svante så vi får se vad som händer under natten. Vi hörs. Kram så länge.

A-K sa...

WOW!!!!
Vad snyggt den sitter på dig!
Hoppas du är nöjd för du är JÄTTEFIN!

Skönt att det visas framsteg på dagis!
Sådana där nycklar är ju jättekul att leka med!

Jösses vad trött jag är nu! Har varit på mollyfika i GBG och syrran har passat Filippa och Felicia.

KRAMAR

Anonym sa...

Säger bara WOW...vad snygg du är i den,verkligen. Hela outfiten är snygg på dig:) Kanske jag kan få låna på lördag "ler" Jag vill också ha en sån :( kram (syster H)

Anonym sa...

Men shit vad snygg! Vill också ha :D Får väl se vad man kan hitta i Estocolmo nästa helg ;)

Jag hade inga problem alls med att installera psh i Windows 7. Är så jäkla glad för hela datorn funkar mycket bättre nu och det är så skönt.

Härligt att det går bättre och bättre på dagis.


Kram