onsdag, januari 27, 2010

Arg och ledsen

Vilka tråkiga överskrifter. Inte lätt att vara 1½ år och inte få som man vill. Milo var så trött idag efter att ha sovit för lite, på tok för lite! Han gick bra att lämna på dagis men hade fått utbrott vid frukostbordet för han blev ombedd att sitta kvar på sin stol, resulterade i att han blev arg och förnärmad på Å. Detta hade säkert med hans trött lilla huvud att göra, som hans lilla hjärna har kokt inatt. Dagen i övrigt hade varit bättre än igår men ff ledsen med jämna mellanrum.

När jag skulle köra hem från jobb var det kulmen på snöstormen och det tog mej 1 timma att köra hem. Jörgen var klar tidigt på jobb så han körde och lånade en bilstol hos min mamma och hämtade Milo.

Nu ikväll har vi haft flera utbrott från lille herrn där han knappt kunnat hantera det själv, vi fick verkligen anstränga oss för att avleda. Jag försökte lägga honom men inget funkade, bara arg och ledsen(stundvis heligt förbannad) Till slut satt han i soffan hos mej och bara somnade totalt slut, mammas lilla hjärta! Tycker synd om honom samtidigt som man blir frustrerad och ledsen själv. Ja det var dagen i stort, nu till något roligare.

Vi har köpt en ram som passade någorlunda till Milo foto, det var ju en knepig storlek på bilden. Min tagna bild blev inte så bra men blixten slog ju tillbaka i glaset så ni för nöja er med denna kvaliteten. Han är så härlig go och busig på fotot, älskar det!

Odd Molly tankar. Hur hanterar man ett plötsligt begär? Jag har inte köpt dessa kläder tidigare och nu hittar jag flera plagg som är fina och då sållar jag VERKLIGEN. Min Fonda dress ligger på posten men jag kunde inte hämta den pga av snöstormen *gråter* men imorgon ska Jörgen köra och hämta den till mej.
Jag skulle vilja ha en underkjol med spets och tillhörande tanktopp, vet inte vilken färg än:) Ni ser själv...jobbigt med begär, maken hade säkert önskat andra begär från mej;-D Fast han tyckte jag var snygg i mina nya jeans och stövlar utanpå, har jag ju aldrig haft tidigare.


Denna är bara så in i norden snygg och om den är tillräckligt vid om överärmarna så vill jag ha den.
Fonda velourbyxorna har jag fått skrinlägga för jag fick mått och dom är 42 cm runt knäna och då blir dom åtsittande på mej och det vill jag inte ha.

2 kommentarer:

A-K sa...

Stackars lille Milo, det är en stor omställning för honom nu och det är klart att han ska reagera!
Jobbigt när de inte får tillräckligt med sömn.

Filippa har börjat med olaten att sova två gånger på dagen igen... vilket inneburit att hon varit vaken tills jag gått och lagt mig. Så då har vi somnat med armarna runt varandra :) Det är SÅ mysigt!

SÅ kul att du blivit så biten av Odd Molly :) Det är något förtrollande med deras kläder :)
klart att maken gillar att ha en välklädd fru!

Kortet på Milo är SÅ fint! Jag måste få tummen ur och åka med Filippa till en fotograf.

KRAM

Malin sa...

Så fint kort på Milo!!!
Här kämpar vi oxå på med dagis, idag ska han äta o sova middag, man är lite nervös ;-)
Kram på er