tisdag, december 22, 2009

Välbehövligt!

Vi fick en hel natts sömn! Jag som var så säker på en jobbig natt gick i säng kl 21 och vaknade till ett par gånger under natten men inte av att Milo vaknade utan av att jag är så van vid att vakna av honom. När hon var halv 5 blev jag lite orolig och gick in till honom, han sov som en stock men jag tog upp honom in till mej:) sedan sov vi vidare till 8 i morse, en bra natt kan man väl kalla det för!

På dagens schema står mathandling, köpa en väggalmanacka till min mormor och morfar, en 50 kr paket....nästa anhalt till mormor och morfar för det årliga julkaffet:) Morfar är ganska trött och skruttig så det blir inte så lång stund, men dom blir så glada över att se oss:)...kvällen får nog lite julgodistillverkning och sedan tycker jag nog att det räcker med sysslor;-D


Milo i skoprovartagen, ibland ligger det skor i hela hallen!

Milo har ff lite feber men det är det enda så jag vet inte vad det är?

Mina bästa shoppingställen på nätet just nu är Småvi, Gigikids, Bus & Rackartyg, Wiell. Jag har köpt ytterligare en Sobea plyschdress till mejsjälv för den jag har är jag så glad för. Milo har också fått mer Sobea för deras plyschkläder till barn blev jag förälskad i:) Schampoodle har jag aldrig testat så en sådan tracksuit(typ joggingdress) i lila kommer också med posten.
Har ni sett dom nya enfärgade Molo tröjorna på Babyshop? Stilrena och snygga, jag beställde en vit med grå stjärna till Milo, kanske inte så praktiskt men snyggt till vissa kläder och det finns ju Vanish:)

Inga kommentarer: