tisdag, december 22, 2009

Full rulle hela dagen!

Ja full rulle men allt har flytit på bra:) Vi körde ju till Ica och Center Syd och handlade, en himla massa folk men ingen kö ut när man hade scannern, kanon! Vi fick handlat allt till julafton och julgodiset(som jag inte hann göra)
Hem till min mormor och morfar på kaffe och även mina föräldrar var där. Trevligt och Milo stod för underhållningen och han fick titta på en massa saker som var spännande. Min morföräldrar har många saker kvar från "forntiden", t ex en tång som man knep av socker från sockertorn förr, har aldrig sett en sådan sak ens:) Jag fick också en peng som mormor ville att jag skulle handla något till oss för, sagt och gjort..hihi Jag har köpt Sobeadressen till mejsjälv och sedan 2 påslakanset från Polkadot till våra sängar. Milo har ju två set och det är en helt underbar kvalitet! Jag tog det gröna som är samma färg som Milo hade i vaggan när han var nyfödd. Var en tillfällighet att jag fick tips om att Gullgrodan hade det i sin adventskalender och jag hade ju önskat mej påslakan på min lista! och jag kommer inte få det av någon annan, det är jag säker på.


När vi kom hem var det att packa upp alla varor och sedan klä sej igen för Linette och Besim bjöd in oss till dem för Besims släkt var på besök och dom ville träffa oss. Det är trevliga människor och dom hade även besök av Besims kusin m fru och en dotter på 1½ år, dom bor i Tyskland. Linette hade berättat att jag kunde tyska så jag blev klart utfrågad på det språket...det är ju 2 år sedan jag pratade tyska sist men det gick.) Måste också berätta att killen från Tyskland fick tårar i ögonen när jag kom in för jag liknade hans mamma jättemycket! Hans föräldrar bor kvar i Irak och det är sällan dom ses. Fick berättat för mej att en sägnen säjer att det finns 40 personer i något som kallas för Vargfamiljen och dom ska se likadana ut så nu är jag och hans mamma två av dessa 40 trodde dom;-) Spännande med olika kulturer och jag får väl säja att jag har haft en negativ inställning till vissa "blattar" (Besims egna ord och jag vet inte hur jag ska benämna dem utan att stöta mej) men Besim och hans familj tillhör definitivt inte dem:) Anledningen är vissa dumma som vi råkat ut för när barnen var ute och roade sej och dyl. Besim är en otroligt snäll och omtänksam kille och även hans släkt så jag har ändrat inställning till stor del. Visst finns det ff dom som jag tycker beter sej fel.
Tillbaka till hemmets ljuva vrå, älskar vårt hem!

Lite paket hade kommit så nu får ni se en del. Molotröjan, vit med stjärna var feltryckt så den kommer åka i retur och hoppas få en ny med snygg stjärna. Sedan fick vi rek. på den stora Sobea beställningen som jag ska hämta imorgon, Milo ska ju till tandis 09.10 i staden så det passar ju perfekt.


Sobea gråbruna byxor, Molo lurvjacka och Molo robottröja, allt i strl 92.

1 kommentar:

A-K sa...

Det låter verkligen som om ni haft en mysig och fullspäckad dag :)
Här är det också full rulle. Mycket som ska hinnas med eftersom vi åker bort i två veckor.

Finfina kläder du köpt!

KRAMAR