måndag, december 21, 2009

Vad ska det bli av det?

Vi har haft en härlig dag ihop med Anna och Svante! Båda grabbarna har nog något på gång i sjukväg men var pigga och glada. Vi gick ut på en pulkatur och till en lekplats som Svante och Milo tultade runt på i snön. Därefter gick vi hem till dem och lekte och fikade. Bästa sättet att få prata en massa är att sitta mitt i smeten av alla leksaker, det gillar grabbarna!

Milo har ff feber men den ligger bara på 38 grader så han är ju inte sjuk men genast sätter ickekopplaavhjärnan symptomet igång. Jag fick ge alvedon i förmiddags och även nu ikväll och det tog en stund innan han slappnade av och somnade. Jag räknar med en jobbig natt till och tänker koja tidigt idag.

Nu ska jag skälla på min mamma! Vi har en liten egen tradition, jag, mamma och Heléne, där vi ger varandra en julklapp för ca 200 kr. Jag vet att mamma länge velat ha en ny morgonrock så jag satte igång och leta ganska tidigt och hittade en fin på Hemtex outlet:) glad över att ha hittat något fint för en tvåhundring:) Idag pratar jag med henne i telefon och då berättar hon att hon varit och köpt en morgonrock åt sej själv!!!! hur hygglo är det på en skala...tre dagar innan julafton kan man inte handla åt sejsjälv, MAMMA! Jag fick ju säja åt henne att jag hade ju köpt en åt henne och nu vet jag inte om jag ska hitta på något nytt eller hon ska få den och själv avgöra om hon vill ha den eller ej.

Jag har missat underhålla kameran idag så ni får inget att titta på:( Lovar sköta mej bättre imorgon. Får nog lite (mycket) kläder i brevlådan imorgon för det dök upp en massa erbjudanden som inte kunde motstås;-D

1 kommentar:

A-K sa...

Typiskt mammor ;)
Hihi... hon får väl lämna tillbaka sin som hon själv köpt!
Vad är det nu för fina erbjudanden du hittat? jag vill ju också shoppa :) Tycker inte att jag hittar några roliga erbjudanden. Jo... jag fick ju bhem Katvigbodysarna i veckan.

Nu ska jag fortsätta slå in julklapparna... pust!
Håller tummarna för en hyfsad natt!

KRAM