måndag, december 28, 2009

Vad vi mår bra!

Det är så skönt när Jörgen är hemma för man går och grejar, hjälps åt med Milo och tar en fika under lite småprat, mysigt. Milo tycker om när vi båda är hemma för där är alltid någon som kan pyssla med honom. Idag åkte jag, Milo och mamma till stan för att gå och titta lite. Milo fick en Molo regnbågsbody av mamma i julklapp men dom är så smala i modellen så vi valde att byta den. Mormor och jag var överens om att han skulle ha en med hajar istället, den var så fin! Mycket verklighetstroget print. När vi kom hem försökte Milo provade den själv men det blev en halsduk då;-)

Vi gick runt och kikade i lite olika butiker och hittade lite smått och gott, jag köpte en beige sängkappa till sängen står på Linettes gamla rum. Mamma köpte en julprydnad, läppstift och gardiner. Kläder hittade vi inget kul någon av oss. Milo somnade i vagnen så vi hade tid att gå i klädesaffärer också, fast han är ändå så snäll och bara sitter och tittar i sin vagn, otrolig grabb måste jag säja!

Mer trött nu i eftermiddag så han fick sova igen men det blir inga 2 timmar inte:)


Här är några julklappar som Milo fick, får samla ihop resten imorgon.
Här måste verkligen sorteras för det svämmar över känns det som! Inte bra med för många saker framme, då är det bättre att ta bort och plocka fram lite då och då så det blir nytt för honom.

Posten kom med Småfolk overallen till nästa år och den kommer nog bli perfekt! Ett Katvig set med tröja och byxor i strl 86 var också med, det är perfekt storlek just nu speciellt på byxor, grabben är lång men har inte så långa ben tycker jag. Milo är ca 85 cm lång nu! Han har tagit ett rejält skutt, t o m Sandra såg det direkt när dom kom hit.


Jörgen har kört hem till mamma för att hjälpa dem med lite tekniskt som ska kopplas till tv mm. Jag sitter här en stund och tar det lugnt, allt känns så bra:)

Inga kommentarer: