måndag, december 28, 2009

En farlig krokodil;-)


Visst ser han farlig ut..hihi, Mammas lille krokodil.

Här tvättas det en del kläder, har nog 4 maskiner som ska köras, julen sabbar rutinerna. Jag ska rensa en sista gång i Milos garderob för det finns lite som är 74/80 och det är lite tajta tröjor och sedan har jag lite som jag inte gillar så mycket och det är ersatt med nytt så det åker också.

Imorgon ska jag minsann skärpa mej med maten för som magen är uppblåst, den mår inte bra och jag gillar inte att se gravid ut!

Nu är det snart nyår och vi ska vara ensamma hemma, har aldrig hänt förr. Jag vill vara hemma med Milo i år och våra vänner ska göra annat. Det är nog så det blir nu när vi har Milo för våra vänner har ju inte småbarn längre. Fast jag inte inte ledsen för det, tycker att det har varit så mycket så det ska bli ganska skönt. Vi gör en god middag och försöker hålla oss vakna till 00.00:) Ska fråga min syster om vi får låna hennes film Flickan som lekte med elden, så somnar vi nog inte...eller jag för Jörgen somnar sällan vid tv.n.

2 kommentarer:

Helen sa...

Hej i kylan. Sitter precis och funderar på vad vi ska ha för mat på nyårsafton. Vi blir oxå hemma själva. Skönt att vara hemma så man slipper åka hem om man är nånstans. Man blir så bekväm med åren :D

Vi ska bort imorgon och äta kroppkakor. Mumsigt.

En riktigt farlig krokodil, du får lägga honom i badkaret så att inte kan rymma och bita någon.

Har oxå sorterat bort Leo's kläder i strl 74 som är lite för tighta. Trist när det är favoritkläder dock.

kram

Anonym sa...

Hej! Nu har jag läst ikapp allt jag missat. Sitter ensam i matsalen, äter lunch och surfar på Iphonen :) Vi har det underbart! Precis lagom varmt! Fixade med inställningarna på min andra blogg så att jag kan eposta inlägg men glömde fixa Filippas. Ska försöka få bloggat lite snart kramar från oss alla!
A-K