tisdag, december 29, 2009

Skräckfilmer klarar inte jag!

Här sitter jag och ugglar, maken ser en skräckis och det kan jag inte hänga med på. Sedan den dagen jag fick Pontus har jag skräckfilmsfobi. Blev med andra ord en fegismamma;-) Jag gömmer mej bakom Jörgen hela tiden och tycker inte om ljuden heller..usch!

Idag har det inte hänt så mycket, jo förresten, jag har inte ätit en enda godisbit! Bara det är en prestation när halva huset lockar med godsaker. Funderar på att kasta det som finns!
Vi har städat lite, tvättat och lite roligare saker som att Milo och jag gick en långpromenad i solen och när han sovit sin eftermiddagstruddelutt så körde vi hem till mormor och morfar på kaffe.

Log åt sonen innan i kväll, vi satt i soffan och mös och jag frågade Milo om jag skulle sjunga för honom, "ääej" sa han och skakade på huvudet och smet iväg. Jag satt som ett dumt fån och tänkte, nähä, mamma ska inte sjunga:) Då kommer han i full karriär med sångpåsen..goa unge! Han ville sjunga men det skulle vara med alla figurerna:) Så jag fick att se till helt plötsligt för han har ganska många figurer. Bäbä vita lamm sjunger han själv men han kan bara "bäbä ia". Imse vimse spinden är "sinde". Det börjar hända saker med både språk och tanke. Sedan har vi det mindre roliga ljudet eheheh som han säjer när han vill ha något eller göra något. Förstår vi inte så kan det bli ett ganska intensivt läte;-D

1 kommentar:

Anna sa...

Vilken liten goding, jag kan tänka mig hur han struttade iväg och hämtade sångpåsen, hihi. Skräckfilmer är inget för mig heller, gärna deckare men inte skräckis. Jag såg "Seven" och sen var det kört. Här har vi också tagit det lugnt, jag har städat hela dagen och Magnus har grejat med killarna. Skönt att få det gjort. Fick ingen promenad i solen, det lät väldigt skönt, hoppas vädret blir lika bra imorgon. Många kramar.....