söndag, november 29, 2009

Skyltsöndag


Här skulle tomten komma snart så vi tjuvlånade hans plats en stund:)

En ljusskygg låtsastomte med solglasögon:) Eehh sa Milo:)

Mamma bara älskar dej så mycket!
Visst är han liiite lik sin mamma också? eller nej..nähä..nope så var det inte:)

Milos och kusin Michelle på Maddes fik.

Om jag kräkte över saker och ting i morse så mår jag betydligt bättre nu:) Vi har haft en så fin eftermiddag. Gått på julskyltningen med gott sällskap. Vi tog en fika på Maddes och där möttes vi upp av min bror Thomas m fru och 5 barn(stora sonen var inte med) Därefter gick vi en runda till och sedan svängde inom på Hemmakväll och hyrde tre filmer och till slut vidare med till mina föräldrar för glöggkväll.
När vi kom hem så fick Milo nattkläder på och välling och hör och häpna Milo somnade med en gång idag! Jippi:) nu ska vi nog få en bättre kväll och natt.

Tokiga jag köpte två nya nystan till dessa sjalar jag fått dille på:) Så nu blir det mysiga kvällar med virkning på schemat:) Visst kan man ha fyra olika färger? ;-D

Jag och Heléne träffade på en gammal arbetskollega och hon frågade mej om Milo var min eller ett barnbarn och det gjorde mej glad för då är man inte utesluten för mammarollen:) Det var kul att träffa henne och hon blev så glad över att så oss.


4 kommentarer:

A-K sa...

Åhhh vad fina ni är!
Klart att du ska ha en sjal i varje färg du gillar :)
Anton hälsar och tackar för komplimangerna!

Det låter som om ni haft en riktigt fin och mysig 1:a advent!

KRAM

Jost sa...

Hej vännen! Nu ska jag bli bättre på att besöka din blogg, skäms att jag varit så dålig på det innan.
Ni ser ut att ha haft en fin helg. Här hade vi 9 goa prinsessor som kalasade hela dagen, ja plus lillsessan också. Hon ligger nu sen en stud utslagen i soffan. Ska ta och bära upp henne till sängen.
Så måste jag bara berömma dej för alla fina saker du syr!! Vilket proffs du är. Ja vill du inte fortsätta på jobbet kan du ju alltid bli barnklädesdesigner;)

A-K sa...

Godmorgon :)
Du kan tro att jag känner mig lättad när jag fick gjort bokföringsordrarna från förra årets bokslut igår! När det ska göras måste man vara 100% alert så därför har jag dragit på det.
Känner mig 10 kilo lättare (om det vore så väl ;) )

Julkalendrarna ja... vi behöver faktiskt inte några kläder så jag ska försöka hålla mig. Vill ha Molos merrygoround med karusellhästarna. Finns hos Annacill och Ajabaja. Ajabaja kommer jag inte att handla mer från efter deras bemötande med Odd Mollyretur... och där missar de en storkund. Fast så är jag ju så löjlig att jag vill inte bara beställa ett plagg, skulle vilja ha en av de nya Katvigtröjorna också (de som Milo är så fin i) så letar jag efter någon butik som har båda dessa. Typiskt mig... hihihi
Mår Milo lite bättre idag?

Hoppas att ni får en riktigt fin dag!
Filippa verkar vara trött så jag la henne precis, så nu ska jag jobba lite.

KRAM

Helen sa...

Jättefina bilder på er båda. Bara måste ta mig till nån julmarknad. Även om det är mycket folk, så är det kul att insupa lite julatmosfär. Leo gillar ju att vara bland folk och spana.

Vi fick som sagt att väääldigt luuugn första advent, men det var oxå skönt.

Nu har Leo sovit i 2 timmar. Borde vakna snart. Sen ska vi bara mysa i sacosäcken på eftermiddagen. Hoppas bara han mår lite bättre.

Självklart kan du ha massor med sjalar i olika färger. Perfekt sysselsättning vinterkvällar oxå. En färglad sjal piffar upp mörka och ruggiga jackor oxå. Själv köpte jag en färglad mössa till min svarta jacka.

Ha det bra