torsdag, november 26, 2009

Nu är här mysigt!

Nu är vi klara med vår adventsstämning, dom sjuarmade och stjärnorna är upphänga, julgardinerna uppe och det blev så fint här. Fast jag saknar något mer i vardagsrummet men inte stjärnor för det har jag men något annat, jag får ut och leta en dag.

Nu ikväll är jag hängig och kommer nog knoppa om en stund. Milo är mer snuvig och kunde inte somna när han stoppades i säng vid sju så han får följa med mej i säng snart. Vi ska ju upp tidigt imorgon för Milo ska till tandläkaren kl 08.00, jobbigt. Sedan ska vi till Anna, Svante och Lucas på eftermiddagen men ska först stämma av med henne om hur Milo är för Svante har nyss plågats igenom en megaförkylning med allt som man kan få i samband med det och det är synd om han ska bli dålig igen.

Kram alla!

2 kommentarer:

Helen sa...

Det är lite jobbigt det där när barnet är sjukt och man har något inplanerat. Ska man gå och riskera att smitta någon eller ska man ta det säkra före det osäkra. Jag brukar oxå kolla av om det är OK.

Vad mysigt att adventspysslet är klart. Ikväll blir det inget här, får se imorgon eller lördag. Vi ska ha folk här på lördagkväll och då vill jag gärna ha de klart. Fast några julgardiner blir det inte.

Hoppas Milopågen klarar sig från att bli dålig

kram från oss

A-K sa...

Oj... vad duktig du varit idag!
Jag får ta och adventspynta till helgen :)
Hoppa satt Milos förkylning försvinner snart... trist att vara dålig.

Stor kram för stöttningen idag :)