onsdag, november 18, 2009

Hallongrottor

Milo och jag har varit flitiga i eftermiddag. Vi var gottesugna, eller mamma var;-) Och då ska ni veta att jag hävde ur mej gnäll om min vikt till min syster...visst är man knäpp!? Gjorde hallongrottor som är ett bakverk utan ägg så att även Milo kunde få smaka. Man kan väl jämföra dem med mördegskakor fast en fluffigare typ som var väldigt goda. Milo kom hela tiden och ville smaka smeten, det lilla bustrollet.

Vilken storm vi har, Jörgen fick ut i värsta kulmen och säkra vårt altantak med två stora slipers, tunga saker som inte var helt lätta att få upp. Nu har det väl satt sej lite men det är ju inte lite det blåser inte.

Nu har jag fått kallelse för svinisvaccinering, på onsdag ska jag dit. Känns ok att ha gjort sitt beslut men jag vet fortfarande inte om det är helt rätt mot mejsjälv men mot andra är det. Hoppas inte man blir dålig av den bara, sådant har jag inte tid med.

På lördag ska Jörgen på begravning i Danmark, hans faster dog i helgen:( Tragiskt. Jag och Milo stannar hemma för vi ska ha gäster på kvällen till middag. Nu ska jag bara komma på någon god middag att bjuda på. Brukar ni se Halv åtta hos mej på TV 4? Där gör dom så god mat men jag är ju inte alls lika piffig på mat men denna gången hade jag tänkt göra något gott men det ska vara ett säkert kort för jag vill inte ge mej på några expriment, så tjejer, har ni något bra recept så ge mej förslag:)

4 kommentarer:

Anonym sa...

Syster fnissar lite lätt och blev gottesugen hon med!

Anna sa...

Sicken storm, här viner det om knutarna kan jag säga. Har varit hemma med Svante idag men på em blev han med ens mycket bättre så det blir dagis imorgon om inte något händer under natten. Mums vad gott det låter med hallongrottor, förstår att Milo vill smaka smeten. Sjäva var vi också onyttiga, orkande, ville inte ut och handla middagsmat så Magnus fick handla McD på vägen hem. Men vi kom fram båda två att det måste vara slut med det nu. Ha det så gott så länge. Kram på er.

A-K sa...

mmm... hallongrottor :) Vad gott det låter!
Här har vi också haft riktigt "pissväder" idag... inte så blåsigt som er men regn på tvären :(

Jag ska se till att bli vaccinerad på måndag när min vårdcentral har vuxenvaccin igen. Lika bra att få det gjort.

Jag har ju mängder av favoriträtter... vad hade du tänk för något? Kött, fisk, kyckling, pasta?

Tack för kommentaren på den andra bloggen :)

KRAM

WWmor sa...

Tjenis!!

Jag har vaccinerat mig och fick bara lite ont i armen, samt att dagen efter kände jag mig möjligtvis lite hängig, men inget som höll mig hemma.. Jag ska vaccinera wiktor imorgon.. ! Då har alla i familjen fått spruta!!

kramis..