torsdag, november 19, 2009

En bra dag


Nu springer jag och kramar min mamma!

Vi började dagen med lite städning och när Milo sov så ringde jag hans dagis. Vi ska dit på besök en dag i nästa vecka, tror vi åker dit på tisdag. En sak som gjorde mej lite bekymrad var att dom hade inskolning ca 1 timma varje dag i 14 dagar och sedan var dom redo för att lämnas fullt. Ja gillade nog inte det helt hundra utan jag vill kunna se om det funkar över lunch och sömn innan man lämnar fulltid. Trots allt så betalar jag så jag tror inte dom kan protestera mot mina önskelmål. Dom sa iofs att den typen av inskolning hade dom haft i ett par år och den funkade bra, det är kanske jag som är pjoskig?

Efter sömn var det lunch och ett snabbbesök av mormor morfar fick vi, hade skrivit ut lite foton åt mamma som hon skulle hämta. Sedan körde vi och köpte en julklapp åt Lucas och Natalie, en mörkblå tröja på Name It åt Milo(49:-) och mat i Ica Maxi. Nu ikväll har vi mest lekt med Milo här och sedan badat honom. Han har börjat stänka massor och hälla ut vatten utanför badkaret, buuusstroooll! Sängen kallade vid sju och då kom det en pizza till mej och Jörgen;-) Vi delade på en Hawaii pga min lathet och olust till att laga middag. Fick dock bryna upp två kycklingfileer som var tinade så dom inte blev dåliga, så imorgon gör jag nog en kycklingpaj på dem.

På tal om imorgon så ska jag, Milo och Heléne köra till Vellingeblomman. Det är ett fint utflyktställe med en Tomteutställning för barn som är mycket uppskattad.

Ohh en annan rolig sak(tycker jag) Min röda Easycare bärsjal används ju inte längre så jag la ut den på Sjalbarn för 750 kr och fick sålt den på en kvart! Nu slipper den stackarn agera julduk..hihi

3 kommentarer:

A-K sa...

Godmorgon!
Eller go´middag kanske det snarare är nu :)
Jag tänkte på det där ,med EFIT igår och skulle precis kommentera på det här inlägget igår kväll när Filippa vaknade och sedan glömdes det bort. Vi kör också på det idag... missade första fotot, men det får vara så :) Klart att vi ska se till att få det gjort varje månad!
Stort grattis till Milo också på 16 månadersdagen!

Stackare... jag vet precis hur det känns med de där tankarna. Vad ska man göra, man får helt enkelt göra det bästa av situationen. Men oroskänslorna känner jag igen.

Ibland känns det som att allt går i ett utan uppehåll. Jobba, skjutsa barn, lek med Filippa, laga mat osv. Så igår kändes det bra med Burger King :) Peter har dessutom varit borta i två nätter så det känns faktiskt att man är ensam.

Vad duktig du är som redan handlat så mycket julklappar. Här köper vi bara till barnen och det brukar gå ganska smidigt :)

Vad mysigt det lät med att åka på tomteutställning.

Hoppas ni får en riktigt fin dag!

KRAMAR

A-K sa...

Jo, just det ja...
Filippa springer också iväg när hon busar, smilandes och fullt medvetande om att hon busar!

Kram igen :)

Anonym sa...

Alltså här är jag duktig o lyckas få en bild inlagd från Vellingblomman,så har du fått in deras adress snyft.....hur gör ni???? :)kram Hellen