måndag, november 23, 2009


Bara söt och oskyldig!



Titta mormor! Nu kan jag gunga själv *jippi*


Nytt påhitt
Klättra upp på gröna elefanten, hiva sej upp i soffan, ner på golvet och sedan om från början igen:)

Ja då tar vi en fortsättning på dagen. Milo och jag körde till Nova i Lund för att leta julklappar och vi hittade 5 stycken, sådant gillas och jag tyckte själv att det var fina saker. Jag börjar faktiskt bli klar med julklapparna, nu har jag Heléne och mamma kvar. Vi ger varandra en klapp för ca 150:-, bara för vi älskar paket men egentligen inte ger oss vuxna. Sedan är det 50 kronors till julklappsspelet. Milo velar jag fram och tillbaka om en pojkdocka men tror jag ska vänta till han fyller 2 år, då är han nog mer redo för en om han har intresset, känns som det är jag som vill ha en docka till Milo.

När vi kom hem påbörjade jag middagen så vi åt ovanligt tidigt idag, 16.30. Så vill jag egentligen ha det alltid men vi har fallit in i en rutin med att äta smörgås och kaffe när Jörgen kommer hem och sedan middag vid sju. Detta funkar inte så bra längre nu när Milo går i säng vid sju så vi får nog ändra rutinerna. En annan anledning är att jag ska dra ner på smörgåsarna, måste ner i vikt för jag går bara upp och upp nu när amningen är slut. Skrev lite på min andra sida om det så det behöver jag inte tjata om här.

Milos kindtänder i underkäken har så gott som spruckit igenom nu, en på var sida. Dom där uppe har han haft ett par veckor. Nästa tand måste väl vara "huggtänderna" nu?

5 kommentarer:

Helen sa...

Vilken perfekt klätterställning Milo. Inte behöver mamma gå med dig till parken inte. Men visst blir man rastlös av att bara gå inne.

Julklappar har jag inte börjat med än. Bosse sa igår att han tror Leo vill ha en bilbana :-)

kram

Anonym sa...

Åhhh nu vill jag veta vad jag ska få i julklapp:) Kram på er vi ses imorgon då kommer jag m maskinen i högsta hugg ha ha

Anonym sa...

Hej Milo så duktig du är och rak i ryggen som om du sett din storasyster när hon va duktig ryttarinna. Vilket gulligt foto på dig det ska mormor skriva ut!
kram o puss min goe påg.Älskar dig så det känns i hela kroppen just nu. mormor

Anna sa...

Hej, måste åka och titta på dom där sparbössorna. Hade varit kul att ha riktiga till barnen (kanske en egen för egna små utflykter). Milo blir nog en liten klätterapa han också, han får komma på fredag och träna med Svante, ja nu ska det väl bli av!!!! Lamporna lyser så fint, behöver bara en dimmer till kvällarna. Gillar mysbelysning då. ha det så gott så länge. Kramar.

A-K sa...

Vad fint han sitter på gungfåret (?)
Filippa klättrar oc¨kså upp och ner i soffan hela tiden.

Vad duktig du är som redan har handlat så många julklappar! Jag har köpt en, till Anton.

Kram