måndag, november 23, 2009

Vaccin och äggallergi

Jag har ringt till vårdcentralen för att reda ut hur vi ska göra med Milo och hans äggallergi ihop med svininfluensa vaccinet. En barnläkare ska ringa upp oss imorgon bitti. Vi vet ju inte hur allergisk Milo är för han har aldrig ätit ägg i koncentrerad form. Det har hänt att han ätit en pytteliten bit sockerkaka eller på annat vis, jag har heller inte ätit ägg så länge jag ammade i koncentrerad form utan bara av misstag i mat och då har det ju varit väldigt lite. Jag ska också diskutera hans mediciner för luftrören för han blir speedad av dem, det måste vara dem för så fort vi har använt dem så kan han inte slappna av när han ska sova, det är precis som om hjärnan kokar av en massa saker och det går bara inte att varva ner. det var samma sak igår kväll, jättetrött men kunde inte somna, jag försökte med välling tre gånger! (inte fulla flaskor) Han lade sej till ro men det gick bara fem minuter så kallade han för han inte kunde slappna av, samma sak gång nr 2. Tredje gången gillt:) och då var klockan över nio.


Idag måste vi ut och göra något för Milo blir också uttråkad av att bara gå inne. Vi får se vad vi ska hitta på i eftermiddag. Just nu sover han och han har inte fått inhalera för han mår bättre igen, bara snorig och det är ju inget ovanligt;-) känns det som.

1 kommentar:

A-K sa...

Hoppas att det löser sig med Milos vaccinering. Antagligen har de väl alternativt vaccin till dem som är allergiska mot ägg. Jag skulle vaccinera mig mot polio en gång och eftersom jag är allergisk mot pälsdjur (vaccinet framställdes från apa) så fick jag ett alternativt vaccin.

Stackarn som blir alldeles speedad av sin medicin. Hoppas att det också löser sig!

KRAM