fredag, oktober 23, 2009

Sovmorgon

Idag fick vi en rikigt skön sovmorgon, strax innan nio vakande vi till liv. Mamma fick pussar och berättat för sej vad som figurerade i lilla Milohuvudet. Han sov själv i sin säng till sex och sedan kom han in till mej och sov vidare. Nu kan man ju tycka att det är lyx att få sova så länge men ni kan tro att jag var seg i hjärnkontoret, jag sov nog för länge!

Vi fick dammsugit och småplockat en del innan förmiddagen var slut, Milo är alltid väldigt hjälpsam och det är roligt att se honom härma efter. Visst drar han fram en hela massa leksaker under en dag men det är en annan femma:) Moster Heléne kom en sväng och det uppskattade Milo stort, han matade henne med Tom & Jerry kex och hon var tvungen att äta dem, lite småblaskiga efter att Milo själv smakat på dem:)


Städhjälpen sprang iväg med ett par sockar som skulle i tvätten:)
Hängselbyxorna han har på sej fick vi i brevlådan, ett par Molo manchester som är turkosblå i undertgyet och brunt i själva luddet(manchestern) Jättesnygga! men dom är precis i storlek och ändå är det 86.or. Gäller att vi använder dem i vinter. Tillägger att dom är inropade på Tradera.




En liten lekstund innan det är dags att nanna.

Detta trähuset med små djur att stoppa i leker han ofta med och är en av favoritleksakerna just nu, han kan pyssla ganska mycket med det.

Nu ikväll var vi iväg och handlade mat hela familjen. När vi kom hem lagade vi(läs Mie, as always) middag, kycklingfilé med kokosmjölk, kastanjer, majs och indisk curry och serverat med ris. Enkelt och gott.
Milo somnade halv åtta och vi tänker inte engagera oss i mer hushållsarbete idag:) Nu plågar vi nätet och stickorna, Jörgen Tv.n och doggen och katterna sover bredvis oss.....skön fredag med andra ord!

4 kommentarer:

Anna sa...

Ha en riktig skön helg. Jättefina byxor som Milo hade på sig. Har tittat på dom på Tradera men där har de sett lite konstiga ut på fotona. Idag har Svante lärt sig att klättra upp på kökstolarna. Gissa om det är jobbigt, vänder man ryggen till i två sekunder är han på väg upp på bordet. Ha det så bar så hörs vi i början av veckan.

A-K sa...

Så härligt med sovmorgon! Just nu hade jag gett vad som helst för det. Filippa sover väldigt oroligt på nätterna :( Och sen ska man ju upp och få igång resten av familjen.

De nya appleprintet från Katvig är verkligen supersnyggt!

Hoppas att ni får en bra lördag :)

Kram

Malin sa...

Du är utmanad, titta i min blogg!!
Kram Malin

Helen sa...

Skrattar när jag läser om er middagsmat. Hos oss blev det nästan identiskt i fredags. Fast jag hade purjo, paprika och sockerärtor istället för kastanjer och majs.
Híttade rödcurrypasta hemma och en burk cocosmjölk så allt fanns på plats. Enkelt och mumsigt!