torsdag, oktober 22, 2009

Finns inget dåligt väder.....

När Milo hade sovit förmiddag klädde vi oss och körde hem till Anna och Svante. Vi fick en god lunch hos dem och småttingarna lekte och städade med sopkvastar och tvättmoppar, dom såg väldigt goa ut ihop:) När vi kom blev Svante så glad att han knappt kunde stå stilla och han ville genast krama Milo, så sött!
När vi hade ätit så bytte vi blöjor och klädde på oss för en runda i byn. Det var grått och trist ute men när man väl klätt sej och kommer ut så är det så skönt. Vi gick till en lekplats som var lämplig för så små barn som våra och när vi varit där ett tag så gick vi och hämtade Lucas, Annas 5-åring. Lucas cyklade och vi gick med våra vagnar en lite längre runda. Milo hann somna precis innan vi kom tillbaka så vi körde hem och han sov vidare i sin säng men 40 minuters sömn fick han innan taskiga jag väckte honom, bara för vi inte skulle få en likadan kväll som igår. Nu ska jag gå och byta en mindre spännande blöja fick jag veta av maken, han tog den förra;-) sedan ska Milo få välling och krypa i säng. Jag ska sticka ikväll och inte sitta vid datorn alls. Have a nice evening!

1 kommentar:

Anna sa...

Tack för besöket, både Svante och jag behövde det och det var ju så länge sedan vi sågs. Svante sov till halv fem och då tog det tid innan han vaknade. Tänkte att det blir en rolig kväll, men när klockan var sju var det dags för sängen. Undrar när han vaknar imorgon, risken är ju stor att han vaknar extre tidigt.

När Svante vaknade var det precis som han letade efter Milo, han gick runt i köket och vardagsrummet och muttrade och tittade frågande på mig. Di är söta di två.....