torsdag, oktober 22, 2009

Sen kväll och tidig morgon= ingen bra kombo!


Katvig tröja, Villervalla byxa och Ej sikke lej strumpa, salig blandning som blev fin ihop.

Här har vi den skyldiga till dagens överskrift! Han var helt omöjlig igår, kunde inte/ville inte somna så till slut fick jag amma honom till ro och då somnade han 22.20, lite väl sent tycker vi. Inte nog med detta för han vaknade 7 i morse och har mest gått och surat och gnällt så nu strax efter 9 fick han sova igen och det var utan protester. Vi fick ändra vår plan lite för vi skulle åkt till Anna och Svante nu på morgonen men nu för det bli när Milo sovit istället.

Satt och funderade på om jag skulle försvara mej med vår klädinventering men det gör jag inte. Jag tycker det är kul helt enkelt och det är som en slags hobby med lite speldjävul i sej, menar då när man köper till bra pris och sedan säljer på tradera och ibland förlorar lite och ibland får mer än man gett, bara det är kul i sej.

Min stickning av halskrage har nått hela 4 cm;-) Inte lätt att sticka när Milo är vaken kan jag berätta, helt enkelt onödigt att börja bara. Men får vi bara tillbaka våra "braiga" rutiner så ska det nog bli klart så småningom.

3 kommentarer:

A-K sa...

Försvara sig???
Klart att du inte ska! Var och en spendera sina pengar på det de själva vill :)
Jag ska inventera så ska du se att du nog inte är så ensam :) Ja, och sen har jag ju mina plagg också... harkel ;) Men jag kommer aldrig att försvara mig ang. min shopping!

Vi har också haft en jobbig natt (eller jobbiga nätter det senaste) Filippa sover väldigt oroligt. Klockan 5.30 imorse tyckte hon att vi skulle göra morgon. knappast... som tur var somnade hon om efter ca 30 minuter.

Ojojoj... vad snyggt det nya äppleprintet var!

Jepp.. vi EFITAR för fullt :)

Kram

Anonym sa...

Håller med A-K! Man får spendera sina pengar på precis vad man vill! Fast själv skrev jag ändå lite "försvar" till min inventering precis i min blogg...

Hoppas ni har det mysigt idag även om det blev sen kväll och tidig morgon ;)

Kram

Gunsan sa...

Haha...du behöver inte försvara dig...ta det inte så...jag vet att du är en affärskvinna:)......Hade jag fått ett barn till och det blev en pojke hade jag lätt köpt allt av dig;)
P&K