torsdag, oktober 29, 2009

Så var det torsdag


Pottan kan användas som stol:)

Tack underbara mamma!

Torsdag.....och vad ska vi hitta på? Solen skiner och det är nästan vindstilla, underbart! Min syster Heléne skulle egentligen komma idag men hon skulle in till sitt jobb och ta ett snack med chefen så vi får se när hon blir klar. På tal om min syster och sjalar:) Sjalen som jag visar är den min mamma virkat till mej och Heléne gör sådnan här och säljer så är ni intresserade av en sådan så hojta till, dom finns i all världens färgsammansättningar, tror hon tar runt en hundring för arbetet och garnet kostar strax över hundringen det också. Dom är mjuka och sköna på:)
Ja just det...hitta på något var det ju:) Kan inte komma på något och just nu sover Milo, vi får nog ta en lång promenad. Imorgon ska vi till Vrams Gunnarstorp, en hederlig stor julmarknad! Inte för jag har någon julstämning i kroppen än men jag har inte varit där på flera år och kände för att åka dit i år, åker med mamma och Heléne.
Julklappar är ju också något man ska börja tänka på, jag har handlat lite till Linette, Milo och Tilda. Liten sak till Pontus och Lucas m respektive. Får nog börja tänka till så man inte står sista veckan och får panik:)

2 kommentarer:

A-K sa...

Supersnygg sjal!
Ojoj... julklappar ska man börja tänka på också :) Ja, det är nog bäst att sätta igång snart!
Julmarknad blir ju mysigt!

Kram

Anna sa...

Ja, vi har haft en superhärlig dag. Hoppas ni också har haft en skön höst dag. Ängelholms Hembygdspark är ett toppenställe. Jag tror att Milo hade haft jättekul där. Har fler vackra höstdagar åker jag gärna dit igen. Vi behöver ju inte ta tåget. Ja nu är det snart söndag och då ska jag fixa de flesta av mina julklappar och det känns skönt. Hoppas du får lite julstämmning på julmarknaden. Jag har hört att den ska vara toppen fin. Skulle gärna åka dit men tiden finns inte i år. Nästa år kanske. Ha det så länge.