onsdag, oktober 28, 2009

Så snygga vi blir:)


Mammas dröm till Milo, en Småfolk vinteroverall.

Min kappa.
 Fick hem min virkade sjal i grönt och brunt från mamma men den får jag fotografera imorgon.

Idag har vi varit aktiverade hela dagen. Vi var hos min mor och far en sväng i middags, var ute på promenad en runda och därefter fika. Fick köpt ett gäng Herbalife choklad så jag kan stilla mitt godissug på ett vettigt sätt. Mamma hade virkat klart min sjal och den blev så fin och passade perfekt till min nya kappa. Hade dem på mej ikväll när vi körde hem till Lucas och Natta. Där blev vi bjudna på hemmagjorda semlor som Lucas tillverkat, jättegoda. Det var så roligt att få se deras nya lägenhet och dom hade fått så fint, dom har båda fin smak för inredning:) Ljust stilrent och snyggt, alla mina tre barn har det väldigt snyggt hemma hos sej och det är roligt att se att deras ovilja till att ha propert på sina rum har ändrat sej när dom flyttade hemifrån. Lucas är väl den utav dem så alltid varit lite pedant med både sitt rum och sina kläder.

Milos overall var så in i norden snygg, jag är så såld på den!! Som A-K skrev till mej, det står Milo..Mie på den:) tror jag känner kärlek..hihi.
Min kappa kändes lite snäv över bysten men när jag hade haft den på en halvtimma så hade det lilla som irriterade mej töjts ut så nu känns den bra. Den har två veck från livet och ner där bak och jag gillar den jättemycket och kände mej klädd ihop med jeans och svarta stövlar.

4 kommentarer:

Anna sa...

Det måste vara så härligt att se hur ens barn blir som vuxna, härligt men kanske lite konstigt. Vilken tur att du har Milo kvar i mysåldern. Tänk om jag fått Svante att mysa med vällingen på morgonen, men icke, slurp säger det och sen är det hålligång för hela slanten. Vad fina ni blir i era nya ytterkläder, overallen är som en karamell.... Ha det så bra så länge.

Anonym sa...

Jo, nog är den snygg alltid overallen... Kappan var riktigt tjusig med. Jag skulle vilja ha en i grå/svart också för det är ju inte alltid man är sugen på brunt. Men jag älskar min bruna kappa :-D

Det lovar ju gott i alla fall att ordningssinnet kommer när de flyttar hemifrån! Fast grunden är kanske lagd i och med att man tjatar om att städa rummet hihi.

Kram

Helen sa...

Jättefin overall. Förstår att du blev förälskad i den.
Gud så stiliga ni kommer vara på höstpromenaderna nu.

Julmarknad redan nu känns lite lite tidigt, men snart är vi där.

kram

A-K sa...

Overallen är verkligen SÅ snygg!!
Och din kappa är också superfin, jag kan tänka mig att du kände dig snygg :)

Låter lovande att ovilja mot att ha fint på sitt rum kan ändras när det blir äldre :)

Kram