måndag, oktober 26, 2009

Regnet det bara öser ner .....*sjunger*


Vilket busväder vi haft idag! Tror inte det har varit mycket uppehåll i regnandet. Milo sov bara 2 timmars middag idag så jag har verkligen fått leka med honom idag för han behövde sova mer men vi var inte överens om tiderna;-) Han fick snällt hålla sej vaken till sju ikväll men det har varit jobbigt, antagligen en reaktion på vår ändrade timma. Vi gick ut i regnet men Milo tyckte inte det var superkul, sanden fastnade i händerna för den var blöt och det var läbbigt, trillade man så blev han blöt om händerna....jag tror vi har en son som är lik sin pappa där;-) behöver jag säja mer?

Nu har jag gjort ett köp som jag önskat mej ett bra tag men inte kunnat försvara, en Småfolk vinteroverall. Fick ett bra pris men jag ska sälja av ett par plagg så jag mår bättre för den var dyr ändå. Men sååå in i norden fin!

Nu har jag blivit klar med framstycket på Milo halskrage och den blir nog bra:) Jag kan ju bara sticka när Milo sover för han är allt för intresserad av stickorna och det är inte så roligt om han drar så jag tappar alla maskorna;-)


1 kommentar:

A-K sa...

Som jag skrev tidigare idag så står det ju Milo (och Mie!) skrivet över hela Småfolksoverallen!

Kram