måndag, oktober 26, 2009

Instädad i ett hörn - datahörnet:)


Mina nya favoriter
Vad kan vara mer passande än att städa när det bara regnar och åter regnar ute? Det är skönt att ha rent hus från både smuts och räkningar:) Så dagen föräras med med dessa sysslor fram till i eftermiddag. Milo har hjälpt mej en del med dammsugning och att plocka undan saker, lite sanning med modifikation;-) Mamma plockar undan och Milo plockar fram. Nu har sonen krypit i säng och jag har tvättat golven och därmed förpassad in i datahörnan, man bestämmer ju själv vart svabben ska sluta..hihi
Måste också tipsa om diskdukarna på bilden. Dom köpte jag i Ullared och är nog de bästa jag någonsin haft, får nog be A handla ett par till åt mej när hon ska till GeKås. Det är microfibertyg med en wettexduk innuti, behagliga, suger bra och torkar lätt bort smuts. Jag har dom gröna till Milo och dom blå till vask/bord mm....det ville ni veta va? :-D



Det lilla badrummet är i stort behov av städning för nu är det vått ute och katterna har ju ett fönster som vetter ut i en rastgård där. Det blir fort smutsigt men det är oundvikligt vid denna årstid. Kattställningen står precis under fönstret så dom kan komma ut lätt, Milo brukar stå och prata med dem och försöka ta ner dem. Tara, den beiga damen är en riktig kelprick så henne kan Milo ta närsomhelst, hon blir lycklig bara någon tittar på henne. Problemet är att hon inte säjer ifrån när Milo tar för hårt och det gjorde han en dag och därav en ljus fläck på sidan där han höll fast och hon försökte gå iväg, pälsen stannade dock i Milo hand, hårda nypor! Nu är det fällperiod och hon tappar mycket päls så den satt inte så hårt men ändå, stackars Tara. Jag försöker visa Milo hur man ska göra och att man ska klappa fint men ibland tar han för hårt. Fast han lär sej nog snart.

Igår kände vi en kindtand på Milo, i ovankäken. Det är mycket svullet så han har nog flera på gång, kanske därför han sover oroligt igen.

Nej städa vidare var det ju för i em ska vi ut vara sej det regnar eller ej:) Kram på er!

2 kommentarer:

Anna sa...

Vad skönt att röja lite där hemma, det behövs alltid när man har en liten knatte som gillar att undersöka allt i hemmet. Har försökt att röja i flera dagar nu men det är stört omöjligt om jag inte binder fast Svante någonstans, hihi. Vad fin Milo är i sin regnoverall. Sötnos. Ha det så gott.

A-K sa...

Oj... kindtänder på gång redan!
Nu har vi också fått kallelse till tandsköterskan :)

Kram