torsdag, oktober 01, 2009

Kan det vara 3-dagars feber?


Ser ni så mager pågen är? ;-) Han fick macka, yoghurt och havredrick till frukost idag.

Mormor har virkat en ny sjal som Milo provade. Morfar och mormor kom och lämnade resesängen i förmiddags och det gjorde Milo glad, han tycker så mycket om sina morföräldrar:)
Jag funderar på om jag också ska virka en sådan sjal.

Milo har fortfarande feber men inte lika hög som igår och inatt. Jag har sovit med en liten "fireman" inatt. Han har sovit skapligt bra men vi har fått delge mammabappen tre gånger, fast det är ju bara bra med vätska när man har hög feber.
Vi får hålla oss hemma idag med så Jörgen får äran att handla inför vår tripp imorgon. Hoppas han är på bättre humör då för han är lite väl gnällig och klängig. Nu sover han och jag laddar batterierna! Regnet absolut öser ner ute och blåser som bara den gör det, tänk om vi får sådant väger i helgen...bläää säjer jag då och önskar jag hade fått vara hemma. Vi får ladda med regnkläder och gummistövlar...nä jag har ju inga gummistövlar för dom slängde jag i flytten, köplistan utökades härmed. Regnkläder har jag något som ligger någonstans...*ska leta* Milo har iaf allt vad som kan behöves, tänk så bra att ha en förutseende mamma som köpt allt..hihi

2 kommentarer:

WWmor sa...

tjaba!!

kan nog mycket väl vara 3 dagars feber.. Mina barn kan ha feber utan några som helst andra symptom.. Kommer ihåg att William i princip aldrig var snorig, däremot kunde han ha feber i ett par dagar som var ganska hög, men vips, var den borta igen.. ! Wiktor har också haft så.. feber som bara dyker upp utan något annat..

hoppas han slipper febern nu, så han blir sig själv igen..

Underbara tröjor han har.. Småfolk scootertröjan gillar jag extra mycket.. den skulle Wiktor verkligen vilja ha.. är den ny eller köpt på tradera?
Kan tänka att du har svårt att välja kläder till honom på mornarna.. allt så himla fint!!

Dina mössor återigen, är ju superfina!! Du är nog en mössfreak som mig.. Jag kommer ihåg när det gick upp för claes att William hade 11 mössor!! Claes meddelade att han aldrig ens ägt så många mössor i hela livet.. hihi.. Hur många har milo?? *ler*

Kram vännen, ha en underbar tripp till Danmark.. hade ju hemskt gärna velat hänga på.. !!

A-K sa...

Vilken jättesnygg sjal din mamma har virkat! Åh vad jag blir sugen på att sätta igång med något virk/stick-projekt.

Skönt att höra att Milo mår lite bättre. Men usch för att det övergick i magont.

Ja, nog är det tur att barnen har allt de behöver (och lite till) ;)

Ska snart skjutsa iväg Anton till tennisen, ska passa på och handla på Willys under tiden.

Hoppas att ni har det bra!

Kramar