söndag, oktober 25, 2009

Gamlamormor är snäll!


Gamlamormor har stickat vantar till Milo, så fina! Vi vet att ett par till är på gång.
 Finns det något bättre än hemmastickade vantar och tjockstrumpor?

Milo vaknade på dåligt humör i middags men när han fick låna wii kontrollen så vände surminerna:)

Kvällsbad med rejäl hårtvätt efter att Milo lagt smörgåsen på huvudet med smöret i håret:)

Här har vi en glad Milo som precis kommit på att man kan ha kul med pallen som står på toaletten, man kan sitta på den, rida häst och försöka stå men där blev han lite osäker och lade ner projektet och mamma tackar för det.

Pappa tyckte Ikea-pallen var tråkig så den fick lite färg och lack, grönt såklart:) Jag visste inget om detta, promise! Maken håller på att sluta röka och är nere i ca 5 cigaretter om dagen så han behöver terapi:)

Vi sov till åtta idag och hade missat att det var tidsomställning:) Vi har fått pussla lite med sovtiderna men fick prickat in nattningen i rätt tid. Under natten har jag haft Mr Klistermärke i sängen och det var inte Jörgen;-)
Vi har varit och hälsat på Tilda, Pontus och Sandra och det är så roligt att få se Tildas framsteg för varje gång. Hon har tagit sina första steg och går säkert med gåvagnen. Milo körde henne i den och dom busade runt en del, goa ungar!

Mormor har också varit här en sväng idag och Milo älskar sin mormor, det märks så tydligt! Han fick hemmagjord äpplemos och en påse cocktailtomater av henne, gillas säjer Milo:)

Vädret har varit ruggigt idag också men vi hoppas på lite trevligare väder imorgon så vi kan komma ut och leka lite. Visst kan man vara ute ändå men det känns inte lika roligt.

Slängde ut lite på Tradera igår och fick tre köp nu på en timma så jag fick lite klirr på T-kontot i helgen ca 1100 kr tror jag det blivit.


3 kommentarer:

A-K sa...

Ja... absolut, det hade varit bättre att du och jag åkte till New York :)

Åhhh...vilka fina vantar! Jag måste ta tag i stickningen snarast. Nu är iallafall vardagsrummet färdigmålat. Men det är ungefär lika mycket kvar som ska målas, men det får jag ta efter hand. Nu kna vi få in nya soffan imorgon iallafall. Det sista av det som skulle slängas är i containern och vi kan få den hämtad imorgon. En massa stenar som faller...

Nej, ännu har jag inte lagt ut några Nova Star på Tradera. Köpte ju lite jeans i 80 och 86, men lillskruttan har ju knappt storlek 74 på deras jeans nu, så kanske jag säljer 86:orna. Och några ziptröjor :)

Vad fick du sålt på "köp nu"? (Nyfiken!)

Heja Jörgen!!! Bra jobbat!
Jag förstår att du gillar målningen av pallen ;)

KRAM

Anna sa...

Vilken mysig söndag ni verkar ha haft trots att vädret har varit så tråkigt. Här har det varit kaos, som vanligt gör vi för mycket så nu är allt i en enda röra. Tyvärr förstod inte Svante att det var tid att ställa om klockan. Han går fortfarande efter sin egen. Hoppas vi kan ses på torsdag.

WWmor sa...

Hej vännen..!! Long time no see.. Jag är ju dock inne och kikar här hos er ofta, men det blir inte att jag skriver varje gång..

men ikväll satt wiktor ohc jag och kikade in här, och åå vad han skrattade.. han tyckte bilden på Milo i badkaret var skoj.. och wiktor vinkade och sa dedå (hejdå) till milo på bilden där han är påklädd med din handväska.. hihi.. ja, vi hade en kul stund här framför datorn..!
Fullt upp har ni som vanligt tycker jag.. Hyllorna var verkligen supersnygga.. jätte fint där med ljuslyktorna tända!! mysfaktor!!

Såg din inventering också.. skulle ha tippat på mer kläder faktiskt.. Har nog aldrig sett Milo med samma kläder på sig någonsin.. hihi...!!

Fin trip till ullared fick ni också.. kul!! SKulle också vilja åka ner snart.. man kan ju hitta så himla mycket billigt därnere..

Må så gott och KRAM