fredag, september 18, 2009

Vad tänker han på?


Så här ser man Milo ganska ofta, han stannar upp i det han gör och hämtar antagligen in information som bearbetas. Ibland är det TV.n som gör att han stannar upp och ibland när jag gör något som han försöker härma stunden efter. Även om har ska säja efter ord så tänker han först en stund och sedan kommer hans försök. Min mamma säjer ofta att han är väldigt lugn i sitt sätt och det stämmer nog ganska bra. Sedan kan han visst vara aktiv men hans helhet är ganska stillsam och harmonisk.

Idag fick vi faktiskt sova till kl 7 än om Milo somnade 19.30 igår. Vi gav oss iväg i förmiddags för att hämta lite reservdelar till Linettes moped och sedan in på Ica Maxi och handlade lite mat och därefter testade vi ett besök hos en idag nyöppnad Name It affär inne i centrat. Vi kom in i affären men där var såååå många människor och lång kö för att betala så vi gick därifrån igen. Vi hittade ett par bruna fleecevantar på Lindex som verkade bra och två par halksockar som behövs nu när Milo går mycket, märker hur han glider på foten när han har vanliga utan gummiduttar.

Jag lyckades dra ut på förmiddagssömnen till 11.30 så nu hoppas jag på en lång sovrunda på ca 3½ timma som det varit de tre senaste dagarna. Jag skulle ju börja på mina gardiner till köket, det börjar bli dags för höstgardiner nu känns det som än om vi har strålande väder idag med.


Lite shopping borde väl vara på sin plats:) A-K du har också en söt sak som ligger och väntar på dej:-) Filippa kommer bli så fin i den! Jag vill också ha en flicka ju ;-D.
Ska förklara för detta är en hel salig röra som landade i brevlådan på samma dag:)
Katvig turkos/orange velourjacka från Lilla Mirakel , fin rea hade dom för medlemmar, 165 kr inkl frakt
Louie Louis gråmelerade joggingbyxor från Tradera, helt nya och såååå snygga, 100 kr.
Molo brun lurvfleeceoverall från Babyshop, inte rea. Löööve it!
Katvig lila/vit tröja i strl 122. 45 kr på Tradera och den ska bli en kronmössa till Milo.
Kuoma vinterstövlar från Tradera som nya, 225:- Så lätta och ska tydligen vara ett par av dom bästa för barnfötter som inte ska bli kalla och blöta.
Lindex fleecevantar 49:- och 2 par halksockar 39:-.

1 kommentar:

A-K sa...

Oj, vad mycket fint!
Och vad fort du fick paketet :) Jag ser fram emot onsdag!
Kul att köpa en tröja för tygets skull och sy en mössa.

Vad mycket du hunnit blogga idag, jag kilar vidare till nästa inlägg :)