fredag, september 11, 2009

I samspråk med....

med en liten babyskallra som Milo hittat i gömmorna:) gulligt såg det ut.
Här är då det fleecefodrade regnstället jag köpt på Tradera. Blev besviken när det kom hem för det var inte tvättat, det ena gummibandet runt benet var helt slappt inne i kanalen, gummistövlart som fällt av nere vid benslutet och avskavda blixtlåsknäppe. Det sistnämnda brydde jag mej inte om men det andra var irriterande och jag mailade säljaren för inget av detta stod i auktionen. Hon vill inte dra av på priset och inte betala frakterna, bara den ena vågen och det är 60 kr jag betalt i frakt. Jag blev grymt besviken och är rädd för att få negativt av henne för hon tyckte inte det var så farliga saker jag klagade över. Jag kunde ju bara tvätta den och gummiband kunde hon skicka men vad tusan det är ju inte bara att byta så utan vidare när det är insytt.
Jörgen tyckte jag skulle strunta i henne och göra vid setet själv för att slippa få negativt omdöme från henne, hon kommer få det en dag av mej när hon lagt mitt så hon inte kan ge igen.

Idag sov vi till sju och sedan var det dom vanliga procedurerna i hemmet och med Milo. När hade sovit middag körde vi och handlade mat och sedan hem igen och Milo sov igen till kl 17. Nu ikväll somnade han strax efter 9 och jag sitter och slappar med lappisen i knät, tänker inte göra annat heller:)

3 kommentarer:

Anna sa...

Håller med dig, det är inte bara att göra vid, även om du är duktig med maskinen. Men jag gillar mönstret på setet, supersnyggt.
Jag har gett ett neg. omdömme, tänkte inte så långt som du att man kunde få ett tillbaka, man jag hade tur. Antingen visste hona tt hon gjort fel eller så brydde hon sig inte. Jag fick inte något omdömme av henne alls.

Sitter också med lappen i knät, gillar cyberspace mer och mer, speciellt nu när jag har lärt mig msn. Nä, nu är det sängen, fullspäckad helg framför oss. Phu, trött redan nu.

A-K sa...

Fy vad tråkigt!
Men är hon beredd att ta tillbaka det? Om du betalar frakten?
Det är inte roligt när det inte stämmer överens med objektsbeskrivningen. Det var ju inte jättebilligt heller.
Om man får ett negativt omdömme får man ju lova att lämna kommentar på det.

Jag såg din klänning irl i Esprit-butiken igår! Den är verkligen JÄTTEFIN!!
Hoppas att ni får en riktigt trevlig dag/kväll på bröllopet!

Kram

Helen sa...

Synd att säljaren inte varit ärlig, men setet är supersnyggt.
Du fixar säkert till det.