söndag, september 27, 2009

Bakis? nää

Seg söndag......vi känner oss lite sega idag än om det inte blev sen natt igår. Vi var ju på bröllop igen och det är ju klart att man kan känna sej lite bakis när man börjar festen 3 på eftermiddagen. Det var ett härligt enkelt bröllop i Ålabodarnas hamn. Många gäster och vi hamnade vid ett bord som var glatt och supertrevligt, verkligen underbara människor som bl a kom från Danmark:)
God mad serverades och fisk stor på menyn, bl a sjötunga till huvudrätt med en sås som inte var från denna värld! dock inte mager;-D men vem bryr sej om det på ett bröllop.

Milo blev först passad av sin moster Heléne och dom tog en promenad så Milo somnade på eftermiddagen och sedan tog mormor och morfar över inför kvällen. Allt hade gått jättebra och han hade inte gnällt alls men dom fick lite problem när han skulle sova på kvällen, han kunde inte slappna av och somna så vid 22.30 körde vi och hämtade honom, det kändes också ganska bra för vi hade fått en fin kväll ihop med en av mina bästa väninnor och hennes make och alla på festen.

Vi sov till halv tio idag och det kändes bra men Milo var jättesur och inte utsövd kunde vi märka. När vi hade ätit frukost och lekt en stund så tog jag och Milo en långpromenad och nu sover han sött i vagnen. Jag ska sätta fart med dammsugaren och lite plock för här ser ut som ett leksakskaos!

Idag har jag unnat mej själv något:) Jag handlar ju oftast till Milo men fick ett erbjudande på Minpluddevutt med 30% rabatt på hela sortimentet med rabattkoden BRA. Jag beställde Sobeas velourmysdress till mejsjälv:) Jag har sneglat på den många gånger och nu slog jag till för jag vill ha något mysigt att springa i här hemma nu i vinter. Satt och velade mellan grått och antikrosa men valde färg som man blir romantisk av;-) Normalt sett inte min färg men det är inte grått heller. Men faktiskt gillade jag denna antikrosa:)


5 kommentarer:

A-K sa...

Hej :)
Precis hemma från min Odd Mollyhelg i Stockholm :)
Det har varit helt FANTASTISKT!!!
(Berättar mer imorgon!)
Jag fick också mailet från minpluddevutt... måste kolla om jag hittar något.
Myskläderna är superfina i den färgen!

Kram

Hellen sa...

hello..testing

A-K sa...

Det går inte att kommentera på dagens inlägg :(
Vilken sötis han är Milo!

Jag vill också bli tio år yngre... eller SE yngre ut... hihihi.

Filippa sov igår när jag kom hem. Men hon vaknade innan jag gick och la mig och sedan sov hon som ett frimärke tätt intill mig hela natten. Det märktes att hon hade saknat mig. Och jag kunde knappt sova alls.

Det blev mycket jobb idag så jag har inte orkat blogga. Nu blir det hopp i säng och förhoppningsvis är jag piggare imorgon.

Kram

Helen sa...

Innan jag läste texten, trodde jag att du handlat rosa till Milo:-)

klart du skulle unna dig själv. Man känner sig så trist när man går i nåt uttvättat grå-svart hemma.
Den blir kanon!

Helen sa...

Som A-K skrev, funkade inte med kommentar på senaste.

Yngre ja, det vore ju inte fel, utseendemässigt i alla fall.
Vi är hemma nu efter några dagar hos svärisarna. Leo har tillfrisknat och sover och äter nu bra igen, skönt.
Hoppas Milo "förstår" att det är skönt att somna tidigt på kvällarna. (både för honom och mamma)

Ha en bra vecka, kram