fredag, september 25, 2009

Visat lite humör


I love You mummy:)

Det där bestämde mamma att han utstrålar på bilden:)
Dagen har varit lite av blandade aktiviteter. Vi åkte in till Landskrona cantrum en sväng och köpte bröllopspresent till min väninna som ska gifta sej imorgon. Detta blir första gången som vi lämnar Milo någon längre stund, han ska vara hos mormor och morfar och hur det går får jag återkomma till. Jag litar till 100% på min mamma och hon vet precis vad våra barn behövt i alla år!

Efter det körde vi inom mamma och lånade en film, Män som hatar kvinnor, den får vi nog se på söndagkväll. Uppföljaren hade vi funderingar på att se på bio för Jörgens present, gå två på bio och systern passar Milo:)

Vad har vi mer gjort....lekt och fått se ett humör när Milo inte kunde stapla några klossar samt inte kom upp i soffan själv, han blev putt! Sedan har han fört ett himla väsen ikväll, pratat och tjoat högt, hörde knappt vad min syster sa i telefonen ens;-)

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej syster, vet inte om du sett mitt sms men det har blivit förvirrat i flytdagarna så nu ska Mickes mor flytta imorgon och inte idag som vi trodde... Vi undrar därför om det funkar vid fem-tiden för er imorgon?
Kram