torsdag, augusti 20, 2009

Strandkillarna


En härlig dag i strålande solsken och blåst! Nu har vi äntligen varit på ett strandbesök:) Kallt som attan i vattnet, 19 grader. Men min modiga kille badade ändå. Jag kunde inte ta kameran med mej ut i vattnet för den är lite väl klumpig för det men A tog ett foto med mobilen som jag ska få så det visar jag i efterhand. Grabbarna ville ha fika och plundrade våra kylväskor så duktigt, som kompisar vi dela;-) det enda dom inte fick dela var plättarna som S åt.
Vi hade några mysiga timmar och det blev faktiskt inte något speciellt jagande på smitare utan dom höll sej fint på filten, tack ungar:)
När vi kom hem så tog Milo och jag en middagslur, jag på en timma och Milo på 2½. När Jörgen kom hem åkte vi och köpte en ny mobiltelefin till mej för min har varit borta i 2 veckor nu och jag är inte människa till att hitta den så jag måste tappat den eller blivit bestulen. Det var svårt att välja men jag ville ha en med bra kamera så jag inte behöver ha med canon kameran alltid. Jag valde en Samsung S8300 Ultra TOUCH med 8,1 megapixel kamera, borde nog bli bra:) Nu ska jag bara lära mej alla funktioner också.

4 kommentarer:

A-K sa...

Det ser mysigt ut på stranden!
Vad skönt att slippa jaga efter dem. Snälla barn som var kvar på filten :)

Nu ska jag skriva ett inlägg på Filippas blogg. Jag har haft sån extrem huvudvärk idag :( det blev lite sömn inatt. Upp och fira redan kl 06.30 och sedan få iväg A och F till upprop i skolan.
Jag passade på att sova 1 timme i eftermiddag tillsammans med Filippa.

Vad kul med en ny mobiltelefon!

Kramar

Anonym sa...

Det var ju ena snälla pågar som låter sina mammor sitta i lugn och ro hihi!

Här velades det mellan båttripp och Fredriksdal ett tag idag. Fredriksdal vann eftersom vi hade tider att passa ikväll och jag vill inte ha tider att passa när vi är ute med båten :D Mysigt var det i alla fall! Älskar att gå och lulla på Fredriksdal!

Kram

Anonym sa...

Åh ja! Jag bokar in onsdag för systerträff omedelbums! Hjälpte absolut upp på humöret :D

KRAM

Helen sa...

Då blev det strand innan sommaren tog slut i alla fall.
Du ska se att gamla telefonen kommer fram. Milopågen kanske har gömt den på nåt listigt ställe :-)

Jag är helkorkad när det gäller tekniska pryla. Fasen, klarar knappt att fälla ihop barnvagnen. DVD'n ska vi inte prata om.

Se till att njuta när du äter första bakverket sen när amningen är slut.

kram