tisdag, augusti 25, 2009

Så swischade denna dagen också förbi!

Milo lurvstass som ska användas i höst.
Nysydd mössa som passar till Molos lurv.

Jag måste börja med att berätta att Milo sovit på sitt rum och utan att vakna två nätter på rad:) Han sover 11 timmar i sträck utan ett knyst. När han vaknar så ammas han för det är hans nyvalda rutin och mamma hänger på och tycker att det är ok. Igår var han så trött att han somnade kl 19.00 och vaknade ju klart strax över 6 i morse...sådär roligt men jag gick själv i säng tidigt så jag var utsövd jag med.
På både kväll och dag lägger jag honom i sin säng och han somnar själv utan bråk. Bara kudden och nappen finns med:) Kudden är mycket viktig!
Han tränar då och då på att gå men oftast är det en fem steg som tas innan han sätter sej ner.
Pratar gör han hela tiden och härmar väldigt mycket, själv tycker jag att han är duktig och ganska tidig med så många "ord".
När vi var och handlade innan idag så kom en yngre tjej och hennes mamma(tror jag) Hon var högravid och stannade upp ibland och gick konstigt. Hörde henne prata i mobil för dom gick i samma gång som vi och hon hade ett värkarbete som hade satt igång........tänk ett litet troll som ville se världen, tror ni att det kändes i kroppen på mej, jooo! Sorgligt att man inte ska ha fler barn men jag är så oerhört tacksam för att ha Milo och tänker ta vara på allt med honom så mycket jag bara kan.
Gekås klädroller har bra klister kan jag berätta! :) Milo satt och lekte med en sådan och fick upp en lång tejpbit som fastnade i klinkersen, jag fick inte bort klistret så Jörgen fick till slut ta till T-rödsprit:)
Jag har kammat hem ett par tradera auktioner ska jag erkänna men jag har inte tagit foto på dem, det är iaf Molos lamm på byxa och tröja som vi ska ha som pyjamas. Ett par Katvig bruna velourbyxor i 86, Molo cubacars muddbyxor. Bra pris som jag inte kunde motstå:)
Imorgon blir det strängt schema:-) AnnaCill ska få besök, Cecilia och Matilda ska besökas och efter det ett besök på Milos dagis. God kväll på er:)



2 kommentarer:

WWmor sa...

men människa.. vilket späckat schema!! hiih.. full rulle hela dagarna.. ! å så hinner du med att både sy och blogga och hålla rent i huset.. du är super!!

Jätte fina kläder.. ser ju hur gosigt ut som helst.. varför kan de inte finnas såna kläder i stooora storlekar? Skulle älska att krypa upp i soffan med dem på.. mmmmm..

kramis

A-K sa...

Vad duktigt Milo sover!
Vilken trevlig dag ni har framför er :)
Vi hade tänkt att gå till öppna Förskolan... men när klockan var 9 var Filippa trött och somnade. Så jag sitter och jobbar :)

Snygga kläder!
Nu var det längesedan det kom något i brevlådan här hos oss. fast vi har ju så mycket kläder så det är ju inget som precis behövs :)

Kram