onsdag, augusti 26, 2009

Mammas stjärna:)

Kanske inte en fotbollsstjärna som bilden antyder men Mammas stjärna är min lille pojk!

Ja vad annat kan man säja om dagen än att den varit fullspäckad med olika besök. Vi sov lite för länge så vi fick vända på vår tänkta besöksordning:) Vi började med dagisbesök och det var positivt. Milo kröp iväg till dom andra barnen i sandlådan och ville vara med, inte bortkommen alls. Jag blev visad alla avdelningar och eftersom min mamma har arbetat där i många + idag:) så vet jag att vi fått den bästa avdelningen, Nasse. Där är stabil lugn personal och stora öppna rum för barnen att vara i. Två av barnen som är där känner vi efter våra besök på öppna förskolan, dom är visserligen ett halvår äldre än Milo men det kommer ju inte skilja så mycket när dom blir lite äldre. Fast jag måste säja att jag är glad över att ha hafr möjligheten att dra ut på min mammaledighet så Milo inte skulle börjat nu. 1½ års ålder blir nog perfekt för honom.

Vidare från dagiset till AnnaCills barnbutik och fick shoppat våra NS bruna fodrade byxor, en NS lila mössa, en småfolk tröja och en suit till grannen bebis som kommer födas vilken dag som helst, vi misstänker att dom är iväg på BB just nu för bilen är borta och den brukar vara hemma:), man har koll på dem..hihi.

Till slut drog bilen mot Celilia och Matildas place:) Fika, massa pladder och två ganska pipiga barn;-) Milo var supertrött för han hade inte sovit förmiddag och Matilda var nyvaken och behövde mysa hos sin mamma en stund för att komma på rätt köl. Vi stannade ett par timmar och så fort vi satte oss i bilen och körde hem så slocknade Milo, fortsatte sova i två timmar hemma och jag fick ta två panodil och lägga mej på soffan för en häftig huvudvärk brakade loss, brukar inte ha sådan hovedpine men det hade nog varit för stressigt med allt som skulle timas.

Vi har varit hemma själv ikväll med men vi har haft en bra kväll med bad och bus. Milo tränar på att gå och jag sitter på golvet och hejjar på:) Nu ska jag gå och göra välling och stoppa en liten herre i sängen.

Inga kommentarer: