söndag, augusti 30, 2009

Mössproduktion..snart massproduktion;-)

Lite nya roliga mössor har Milo fått idag.
Mössa nr 2, samma som ovan fast med vikt kant.

Ingen mössa har inte:) Fast städhjälper brukar väl ha huckle? ;-)


Maken har ockuperat daton hela kvällen men nu fick jag norpat den snabbt innan läggdags. Jag ska inte vara uppe länge ikväll för de senaste nätterna har varit si och så. Nu börjar Milos förkylning släppa och näsan är bättre, tyvärr börjar min hals strama och näsan känns märklig så nu är det nog min tur.
Usch imorgon ska jag på mammografi, undras hur det är att scanna ett mjölkfyllt bröst? Fast det är inte spänt men där finns ju en del på eftermiddagen, ska kanske försöka amma lite innan jag ger mej iväg. Milo ska passas av mormor. Den 21/9 ska jag få tagit cellprov och det längtar jag INTE alls till, brukar hålla på att svimma när dom gör det...men föda barn kan jag;-)
Igår hade Milo på sej sin nya lurvjacka och så fin han var! Så fin att jag har investerat i en lurvoverall också i färgen superblue+ en lurvrånarluva...kunde bara inte motstå den. Jag fick slänga ut två par Nova Star jeans på tradera för att ge mej själv lov;-) (har ju mina egna rules just nu)Gör inget för jag var inte nöjd med dom jeansen ändå, dom var för stela i tyget.
Nej nu ska jag in och läsa hos mina söta vänner innan jag knoppar:) Kan inte försumma er på detta viset!



1 kommentar:

A-K sa...

Jättefina mössor :)
Och nog tycker jag att städhjälpen borde ha ett huckle ;)

Jag är sugen på en röd Nova Star-jacka :) Köpte ju västen så det känns lite som kaka på kaka... men kanske det blir ett klick :)

Vi har köpt ny soffa idag!

Kram