måndag, augusti 10, 2009

Mössa, varför ska man ha en sådan?


Vi fick hem den vändbara mössan idag och den var fin men Milo tyckte inte man skulle ha en sådan på sej:) Hoppas han vänjer sej vid mössa till vintern, han har aldrig varit så mycket för att ha mössa på.
Blev så glad innan idag när jag fick tag på ett par orange muddfrotte från Moonkids, har velat ha ett par sådana till hans tröjor som har orange i sej, flera av Småfolk tröjorna har det. Jag har hittat lite till nu för vissa butiker drar ju ner rean rejält nu och det utnyttjar jag. tradera går varmt med mina plagg igen. Har börjat lägga ut förra vinterns plagg och dom går faktiskt ganska bra redan nu.
Idag har vi varit iväg med Linette i deras lägenhet och mätt upp köket helt exakt, lättare nu när dom rivit ut allt det gamla. Sedan har vi varit hemma och städat lite, fick torkat av lite på socklarna i köket, våra är ju typ borstat stål utseende och stänk syns väldigt lätt. Torakde även av tv-bänken och lite annat, sådant som ofta kommer i skymundan för all annan daglig städning.
Idag har jag hållit Milo vaken sedan kl 12.30 fram till 19.30, då somnade han som en stock:) Vi har kommit in i fel rutiner och jag vill inte ha honom vaken till 22 om kvällarna. Upp på morgonen och sova två pass på dagen och sedan i säng runt 20.00, det passar mej perfekt. Jag vill också ha lite egentid om kvällen. Jag har iofs en liten krumelur som gillar att sova hos sin mamma nuförtiden, det gjorde han aldrig som liten bebis. Fast det är ok, inatt sov han till 5 i morse, ammade och sov vidare till 09.20:) Visst är det skönt med en sovmorgon då och då men jag går nog hellre upp vid 7-tiden.
Imorgon har jag starka funderingar på att ge mej iväg till något badställe för Milos skull, vill att han ska få känna på stranden en gång som liten också, jag har absolut inget behov av det men vad gör man inte för sina barn. Någon som vill med? Kanske Barsebäck kan vara något..hmm ja jag får se, det kanske regnar*jippi sa mamman* *fniss*

3 kommentarer:

Helen sa...

Åk och bada med Milo. Det är så kul när de spanar in de andra ungarna och bekantar sig med vattnet. Andra gången var leo mycket mer försigkommen än första.

Sak sälja en röd typ väpnarluva, stickad på Tradera. Det här finska märket - Reima väl?
Köpte den på rea förra vintern men använde den bara ett par ggr. Den var för varm.

Städa städa, usch. Skulle vilja ha städhjälp ibland. Nu måste jag ju städa pappas lägenhet inför visningen. Men själva flyttstädningen lejer jag nog bort. Bara vägrar göra ren ugn, putsa fönster, rensa golvbrunn mm mm.

Hoppas det funkar med ändrade tider för Milo. Till 22 är inget kul när de är vakna. Vi är på väg mot tidigare läggning tack och lov.

natti natti

Anonym sa...

Goddagens i stugan!

Japp det är min klänning lilla fröken har på sig så du ser helt rätt :)

Hur har du det annars i veckan? Tid för en liten träff? Jag kan nog behöva smita liiiite från ugglehuset en dag ;)

Kram kram

A-K sa...

Godmorgon :) Eller god middag ;)
Filippa jag var uppe en sväng vid 7-tiden och åt frukost, men vi somnade om och vaknade nu. Jag har mycket jobb att jobba ikapp nu när jag latat mig i över en vecka så jag har kommit i säng väldigt sent.

Hur är vädret hos er idag? Blir det något bad?
Hade vi inte haft så långt hade vi gärna följt med!
Här är det mulet och trist. Vi (tjejerna) ska iväg och köpa nya ridbyxor och ridstövlar till Felicia och present till Andreas (systerson som har kalas imorgon).

Jag ska kolla datum med Peter, idag hoppas jag :)

MILO!
Lyssna nu på på "Tant Rosa"
Du är jättefin i din nya fina väpnarluva, det tycker Filippa också! Låt nu den sitta kvar på huvudet :)

Visst är det kul att hitta guldkorn nu när reaorna sänks ytterligare :) Jag hoppas på paket i brevlådan idag.
Jag tänkte lägga ut vinterkläderna nu till helgen så de avslutas lagom till barnbidraget.

Kramar