tisdag, augusti 11, 2009

En helt vanlig tisdag

Milo älskar att leka i sandlådan och jag fick så många fina bilder på en högt koncentrerad herre så jag var tvungen att sätta samman dem i ett kollage.


Tro det eller ej men vi har varit hemma hela denna dagen med:) En anledning fanns det dock och det är att vår bil varit utlånad så jag valde stanna hemma. Vi sov till halv 8 i morse och sedan har vi lekt en hel del och när Milo sovit så har jag inte gjort mer än högst nödvändigt. En lång promenad tog vi i eftermiddags. Vi var helt rätt i tiderna idag men fallerade när Milo bajsade i blöjan efter sitt kvälls sänggående, då blir man ju pigg igen så nu är han uppe och hjälper pappa skruva ihop en liten fåtölj han fått från Ikea. Hann med att få in den också:)
Jag har gjort en bra affär idag..hehe, gjorde slag i saken och sålde den svarta Molo overallen, inköpt för 714 kr och såld för 899(-60 kr i frakt)A-K tradera går bra nu säjs det så ut med dina overaller bara:) Jag satte ett Köp Nu inkl frakt och det tog två timmar så var den såld.

Har sedan köpt en svart Molo softshell overall istället, den har vi mer nytta av i höst och vår.

Detta var mitt kap från Pixikids, Nanoou velour och Kikkid keps. Kikkid terrisuit(lila) + en tillhörande tröja till Tilda men det visar jag inte just nu pga eventuell tjuvkik i bloggen;) Allt detta för 570 kr.(ord pris ca 1700 kr) Me happy:)


Denna bruna Kidscase overallen har jag köpt på Tradera för 76 kr:) den är tunnare och lite retrostuk på den, töjbar i sidorna och faktiskt väldigt fin. Som ny.

Ja vänner, det blev mycket klädespresentation idag men så är det ibland. Imorgon kanske jag syr lite. Bad blev det inget idag för solen kom inte förrän närmre kväll, gjorde ju inget eftersom bilen blev utlånad ändå.

1 kommentar:

A-K sa...

Inte fy skam med en vanlig hemmatisdag :)

Ja det är smart att lägga "köp nu"... jag ska ta tag i det snart!
Bra att få den såld så snabbt!

Snygga kläder du köpt! Retrooverallen är jättesnygg :)

Nu borde jag gå och lägga mig :)
Nattinatti Kram