söndag, augusti 09, 2009

Lördag/söndag

En riktigt glad buspåg!

Jag hann inte med bloggen igår för vi var borta på kvällen. Vi var och hälsade på en väninna som hade flyttat till Stehag, ca 4 mil från oss. Det var roligt att sitta och prata och hennes sambo var också trevlig, honom hade vi inte träffat tidigare. Hon hade gjort en stor smörgåstårta men den kunde inte jag äta av pga ägg, Jörgen åt desto mer:)

Milo och jag sov till kvart i 9 idag, skönt! Jörgen var redan klar för han skulle iväg till lägenheten och fortsätta riva ut kök och köra på tippen. jag och Milo åt frukost i lugn och ro. Efter frukosten fyllde Milo sin blöja till bredden så vi fick stoppa honom i badkaret en sväng. Nu leker han och jag bloggar snabbt. Vi har inga planer för dagen men kanske kör och gör något senare idag. Det ska ju bli varmt idag med men mer moln och det tackar jag för, är inte mitt favvoväder så som det var igår.

2 kommentarer:

Helen sa...

Vad trist för dig att inte kunna äta vissa saker. Här har vi tidiga mornar nu sen Bosse började jobba. leo vaknar direkt när det är ljud. Men det är helt OK.

Har oxå problem - som du skrev till A-K - att sitta vid datorna när leo är vaken. Han vill bara pilla på den då. Här blir det oxå badkaret när blöjan är full, orkar inte hålla honom över handfatet längre. Men han blir så förtvivlad när han inte får leka länge i badkaret.

Jag hoppas värmen håller i sig ett tag till, nu är det lagom varmt.

ha en bra natt kram

WWmor sa...

men vilken liten goding!! hur söt som helst!!

åhååå, vilken sovmorgon ni fick.. underbart! Här sover vi också ganska länge.. mellan åtta och halv nio vaknar huset till liv .. får ta tag i det i slutet på veckan, för när william börjar skolan ska han vara där klockan ÅTTA. Det blir att kliva upp halv sju, kvart i sju typ.. hua hua!

kram..