onsdag, augusti 19, 2009

13 månader idag!

Skor är roligt:)
Småfolk racerbiltröja och Katvig orange velourbyxor, en färgkick!

Jaha, då har det gått en månad sedan Milo fyllde 1 år, det är otroligt vilken fart tiden springer ifrån oss. Nu kan vi ju aif inte hålla på och gratulera vid varje månad för nu har vi blivit så stora så vi kör halvår ett tag framöver:) men *viskar* grattis :)

Ytterligare en bra natt utan amning, vi sov till halv 7 idag och vid 09.30 sov Milo igen. Hoppas bara han inte ska sova 5 timmars middag idag också för då får jag väcka honom. Vi ska ju iväg och matshoppa..kul shopping NÄ! På tal om amning så ville han ha en slurk innan fm.luren och det är bra för mamma.

Ännu en dag med vackert väder och imorgon skulle det bli ännu bättre. Då ska vi umgås med Anna och Svante och jag ska fråga om vi inte ska köra till stranden. Nu är ju dom värsta semesterfirarna borta och barnen börjat skolan så vi kan kanske få en bra plats utan att trängas.


1 kommentar:

A-K sa...

Grattis på 13-månadersdagen :)
Nog bör man ta varje tillfälle iakt för att fira! Hurra,hurra,hurra!

Jag har galet många overaller till Filippa så jag ska väl försöka ligga lågt ett tag. Åtminstone tills det är dags att börja använda overall, då ser man mer behovet :)
En klänning med Babushkorna ska jag absolut beställa. Mybaby har 20% på alla kläder till den 23/8.

Filippa gick 3 steg själv igår!
Usch, vad tiden går fort...

Nu ska vi fixa till oss och åka iväg och köpa lite fler presenter till Felicia som fyller 11 år imorgon.

Kram