lördag, augusti 22, 2009

12 steg!

Outfit: Kikkid keps, Molo dukatitröja, Louie Louis jeans och Bobux stjärnmockisar.
Har ni tänkt på att han inte liknar en bebis mer? var tog mammas bebbe vägen?

Idag har Milo släppt sin rädsla och gått upp till 12 steg i följd! Bara helt plötsligt så försöker han gå hela tiden. Så söt så!

Vi har haft ganska mycket att stå i idag, handlat, varit inne med mobilen för att få hjälp med att ladda upp till bloggen som ingen klarade av så nu ska jag dit igen på onsdag och då ska Samsung kontaktas, bakat bullar, tosca, tårtbotten + allt annat bestyr som 2 promenader med hund och Milo, städat lite. Vi blir inte så många på Jörgens kalas imorgon för det är sjukdom och husvisning och sådant som förhindrar. Fast det kan vara skönt med ett lugnt kalas också:)

Milo är fortfarande uppe för han sov sen em till 17.30, inte smarta föräldrar men vad gör man när dom inte orkar mer? Men snart är han redo för nattning. Vi får kanske sovmorgon då, fast vi måste ju vakna för pappa som ska få paket på sängen. Frukost får han inte på sängen, han får minsann masa sej ur bingen till köksbordet:)

2 kommentarer:

A-K sa...

Stora killen!
Heja vad duktig du är Milo!
12 steg!!! Jösses!

Här har vi haft ett jättetrevligt kalas för Felicia och mig idag :)
Fina presenter och en massa god mat.
Filippa hoppade över att sova middag och somnade utmattad kl 21.

Det har varit många intryck för henne idag med en massa gäster som ville bara på och leka med henne. Hon sover oroligt och har vaknat 3 gånger nu på 3 timmar.

Nu är det läggdags :)

Kram

Helen sa...

Bravo Milo, nu kan du jaga mamma snart. Och du har så rätt, inga bebisar längre utan småkillar med massor med bus.

Samsung, Grrr. Har oxå en sån mobil. Visserligen några år på nacken men jag har aldrig lyckats med att skicka bilderna jag tar. Då skulle man tydligen hämta ner något från deras hemsida för att aktivera. Fattade ingenting och fick det inte att funka, använder inte kameran alls.