måndag, juli 27, 2009

Varit hos gammelmormor

Din mamma tycker att du är underbart söt!
Han klär så bra i sitt Moonkids set:)

Milo sover bättre om nätterna numera. Igår somnade han halv 9 och sov i ett sträck till halv 5 och sedan vidare hos mej till 06.45. Känns bra att han verkar mer avslappnad i sin nattsömn. Självklart är jag också mer avslappnad och utsövd och det behövs i denna aktiva ålder och då anser jag ändå inte att Milo är ett energiknippe.
Idag har Milo och jag roat oss själv för Jörgen har varit i Linette och Besims lägenhet och hjälpt till med tapetsering och allt som hör till det. Vi var hemma i förmiddags och runt middag kom Lucas och lämnade Timmie som han passat i en vecka nu, vi satt och snackade lite om allt möjligt och sedan skulle han iväg till en turnering på Casinot i Malmö. Därefter gick vi en rejäl promenad och Milo somnade, lät honom sova i 1½ timma sedan väckte jag honom för vi skulle köra till min mormor och morfar. Mormor fyllde 85 år när vi var på semester så vi åkte och gratulerade henne ihop med Helene och mina föräldrar. Milo hittade en massa nya saker att "leka" med:) Ni vet hur många prylar äldre kan ha i sitt hem;-)
Nu ikväll har vi inte gjort så mycket förutom de vanliga rutinerna, middag, bad, läsa bok och natta vid 20.00.
Jag fick min vigselring idag och den passade bra så nu kan jag visa mej som gift igen efter 2 års väntan på att tro man skulle bli smalare om fingrarna igen:)
Fick hem Milos Katvig gummistövlar idag och dom passade perfekt. Mätte hans fot och han har minsann växt 1 cm på en månad! 12,5 cm mäter lilla foten nu. Får ta och börja använda skor på honom nu innan dom är för små:) Idag fick han sandaler på sej. Han har lite svårt att gå i dem för han trampar sej själv på tårna men han lär sej snabbt. Under senaste veckan så har han börjat gå med oss när han håller oss i handen, tidigare har han bara velat sätta sej ner.

1 kommentar:

Anonym sa...

Heeej syster!

Vad fin han är Milo! Superbra foto på honom och kläderna är verkligen ursnygga.

Skönt att nätterna funkar bättre för er nu, här är vi inne i en stökig period. Hon sover men vaknar till och behöver stoppas om sisådär en 25 ggr/natt känns det som *gäsp* Trött mamma här med andra ord!

Nu ska vi i alla fall semestra några dagar och då känns det som att rutinerna ändå blir petade på så det blir nya tag när vi kommer hem igen ;)

Hoppas vi kan ses en dag snart!

KRAM