tisdag, juli 28, 2009

God förmiddag!

Tyst i huset, Milo sover, Jörgen är och hjälper Linette och Besim i lägenheten och jag sitter vid laptopen. Ska snart gå i duschen och när Milo vaknat så kör vi och handlar lite mat.

Nu har jag sålt min gröna Molo vinteroverall till en tjej som väldigt gärna ville ha den. Dom tillhörande vantarna ville hon också ha. Jag har beställt en blågrå likadan på rean i en storlek mindre. Vill gärna ha den mossgröna med men jag tror jag köper den på rean i februari istället och så pass stor att den kan passa nästa vinter.

Nästa månad börjar det väl bli dags att lägga ut lite för små vinterkläder på tradera och där kan man nog få in en del pengar. Tänk att snart ska man handla vinterstövlar till små fötter, det är så gulligt med små stövlar, ni som har yngre barn vilka stövlar är bra för blöta vintrar? Jag har noll koll på sånt så här gäller det att lära sej:)

1 kommentar:

Helen sa...

Vinterskor/-stövlar ja, har ingen aning. Får väl vänta och spana in vad de andra ungarna på dagis har. Har köpt ett par gummistövlar i alla fall.

Nu idag har jag budat på en pop vinteroverall på tradera, strl 86 och ett regnställ. Får väl se om jag "vinner"