söndag, juli 26, 2009

Hemma igen

Blöjbyte i bilen
Limosin, vilken bil! Brumbrum sa Milo:)

Lördagen fick inget blogginlägg för vi hade fullt upp:) Vi vaknade 06.30......eller Milo gjorde:) Duschade och åt frukost och sedan var Milo trött igen så vi tog en promenad med vagnen så han somnade igen vid 08.30. När han sov förberedde vi oss för dagens utflykter, Chokladverkstaden och A6 centrat. Choklad köpte vi men på A6 fick jag nog blackout för jag hittade ingenting, jo en docka till Milo som hade en sovössa på sej och den skulle tas och och sättas på ett visst antal gånger...läs 100 minst:)
Fredagsnatten var lite jobbig för vi bodde ju vid två partajande ställe och dom i receptionen berättade att löningshelgen kunde vara jobbig om det var fint väder, och det var det ju! Tjo vad det festades friskt, vi kunde inte ens ha fönstret öppet och det var så varmt på rummen. Hotellet är K-märkt och får inte installera aircondition, inte ens ha portabla sådana! phhuu. Vi tog ett beslut att åka hem på kvällen efter vi ätit middag. Spelade ju inte så stor roll för vi skulle ju åka hem efter frukost dagen efter ändå så det var bara att sova och sedan packa.
Hemresan gick bra och vi var hemma vid 22 tiden. Milo blev över lycklig över att få komma hem, han befann sej på högsta växeln en timma:) Linette kom också in och pussade på honom för hon hade saknat honom så. Dom två är ju väldigt tätt knutna till varandra:) Älskade ungar!
Vi sov till halv 9 idag och efter en timma somnade Milo igen så nu ska jag packa upp och sätta igång tvättmaskinen, får nog ta dammsugarn också. I em får det bli litet Ica Maxi besök.

1 kommentar:

A-K sa...

Halloj :)

Visst är det skönt att komma hem igen när man varit borta länge.

Jag har aldrig lyckats handla något mer än någon småsak de gånger vi varit på A6. Ett köpcenta som inte lockar fram köplusten hos mig.

Ja Barkarby är riktigt roligt. Tyvärr la de ju ner POP butiken där i slutet på juni.

Igår var vi på Gröna Lund, det får jag blogga om senare. Idag ska vi ta tunnelbanan in till centrum, om det inte är för mycket folk ska vi gå på junibacken och Vasamuseumet. Och äta middag på någon mysig restaurang i gamla stan.

Kramar