fredag, juli 24, 2009

Gränna och Jkp stadspark

Fin utsikt vid Jönköpings stadspark, mormor, morfar och Jörgen
Pappa och Milo inspekterar polkagristillverkning

Mmmmm, kan jag få en sådan här?*fnys* Mamma sa nej:(
Idag har vi varit i Gränna och tittat på polkagris tillverkning och givetvis handlat lite godsaker som får ätas när Milo sover :) När vi körde därifrån somnade Milo och vi beslutade oss för att ta en tur i Stadsparken som ligger så fint här i Jönköping. Tänkte att det kom att passa med att Milo fick sova en stund och sedan titta på djuren och få gunga lite i den superstora lekparken. Vi kom dit, lyfte över Milo i vagnen, gick och fikade på värdshuset, tittade i den gamla 1700-tals byn, vandrade vidare till lilla djurparken med små hästar, getter, lamm och lamor...Milo sov fortfarande:) trots alla barns höga skrik och annat. Han sov i nästan 3½ timma och först när vi satt vid utsiktsplatsen hade planer på att köra tillbaka till hotellet så vaknade lille herrn! Så roar vi vår son, eller så roar vår son oss;-)
Efter vi hade fått i Milo middag så gick vi en ur på stan och Åhlens hade 30% på rean som redan var nedsatt 50%. Köpte ett jättefint tyg till köksgardiner och Milo fick två pyjamasar som gick på 70 kr för båda!(50% på kläderna som även dom var nedsatta 50% sedan tidigare) det var fynd!:)
När vi var klara där så tog mormor och Milo en promenad ut på hamnen och åt glass och jag och Jörgen fick vår middag utan bordsröjaren..hihi Vi har det bra:)
När vi var klara en timma senare så gick vi upp på rummet och badade Milo och lekte lite sedan fick han välling och somnade för natten.
Nu ska jag gå och sola solarium ...inte för att vi inte haft sol men sola hinns inte med eller det roar mej inte. Så jag tar en liten stund i fejksolen :)



2 kommentarer:

Helen sa...

Milo, vilken fin tröja. Den har oxå Leo fått till hösten.
Och du, du kommer så småningom få äta polkagrisar men du får allt vänta ett tag. Fast du, det är väl dumt att sova när mamma och pappa tar med dig på roligheter!

Ha det fortsatt bra på resan

A-K sa...

Halloj!
Det verkar som om ni hade en riktigt fin dag igår också :)

Vi hoppade över Gröna Lund igår och tar det idag istället eftersom det var regn igår.

Klart att det blev lite OM på rea :)

Nu ska vi packa ihop oss och byta hotell.

Kramar